Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kopaci se zimi se kup ne kup i da igra so vtor sostav treba da se jaki pravime muabet za west ham ne za jabe se zadnji na tabela za so kur se zemeni tie igraci vo man da igraat i da pobeduvaat. Im se dade sansa vcera go pokazaa sprotivnoto mn losa igra se ponasaa kao izgubeni od west ham ti se molam rezil das ne spomnam deka gi igrav na 3 livcinja me sjebaa

kopaci se zimi se kup ne kup i da igra so vtor sostav treba da se jaki pravime muabet za west ham ne za jabe se zadnji na tabela za so kur se zemeni tie igraci vo man da igraat i da pobeduvaat. Im se dade sansa vcera go pokazaa sprotivnoto mn losa igra se ponasaa kao izgubeni od west ham ti se molam rezil das ne spomnam deka gi igrav na 3 livcinja me sjebaa
Вчера незнам дали 2 топки фана. Додуша првото полувреме не го гледав, но мислам дека бранеше слабо.
Не знам зошто само Еванс го серите, ко и Фабио,Смолинг и ОШеј беа исто срање, да не зборвиме за Обертан,Бебе,Флечер,Хернандез и Македа...
Има тука неколку ботови шо нивното мислење го конструират по нечије друго, а којзнае и дали се го гледале фудбало. Еванс-меванс, они сите изгубени как телиња на ливада, Еванс им бил крив. Младите летат у облаци. Им дават шанса да играат они не га користат. Вчеера тие шо играа, кога таа сезона сега пак ќе играт? Утре сабаале! Одлично менаџирање на Ферги, со Вест Хем играа, Карлинг Куп, да ги пуште Руни, Видич, Сколс...? Младите... хочеш пичке-ево ти пичке! Ѕвезди станаа! Мило ми е шо го фалете Андерсон, па и јас искрено се надевам оти и наредните утакмици ќе играа така добро, ама се чувам од неговио акл! Карлинг Куп, нивна шанса да се докажуват еј, а не у некој милк куп, не користат, наместо да запнат да се натпреваруват меѓу себе кој повеќе ќе истрча, кој подобро ќе изиграа они си ги ладат, дават на некои дрва шо за победа слушат преку 2 месеца да им дават голове.Дечки не заебавајте, ако сака и пријателски натпревар нека е, секој пораз боли, посебно кога е 4-0. Криво ми е тоа што Гигс и Андерсон трчаа како луди со срце на терен, додека Еванс му беше мрза да трча.

Имавме лоша вечер на секој тим може да му се слуши токму оваа..

Ај ако може некој да ми каже за кој меч против Барселона збори Ферги?? Оти ништо не го разбирам, најјак акцент има..

Ај ако може некој да ми каже за кој меч против Барселона збори Ферги?? Оти ништо не го разбирам, најјак акцент има..

Реплика за Хулиганот
Невен Суботич, 21 година, 20 настапи за сениорскиот тим на Србија. Тимови: Мајнц, Дортмунд (двата во Бундес). РЕГУЛАРЕН ПРВОТИМЕЦ. Немој сега да тропне некој дека Еванс е подобар, дај не се глупирајте и филмајте...
Него друго ми беше муабетот, нема врска кој што направил на 15, 20, 40 години, туку е битно како тој игра моментално. Затоа што Еванс е потребно да игра СЕГА добро, а за иднината има време за филмчиња...А кога ќе го споредиме Еванс со Смолинг, Смолинг според мене е x2 подобар. Знае да задржи топка, не го фаќа паника, знае да тргне напред со топка и ред други позитивни работи.