Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
SkySport

Manchester United 2 - 2 Blackburn

Goal.com

Manchester United 2 - 0 Blackburn

Минатата недела прогнозираа SkySport дека ќе изгубиме од Виган 1 - 2. Во последно време трипаат многу...
Ама и Гол..промашиле...типувам на 4-0 :smir:

Флечер се повреди?САФ кажа дека ќе го изостави од тимот за со Ренџерс..да го одмори ..ама изгледа пак смувал нешто :vozbud:

Не да е досаден со ова откажувањево, 2 години по ред дрнда дека ќе се пензионира. -.-

Бербаглуп во Сандерленд на бесплатна позајмица, а Велбек да се врати во нашиот тим. Среќен нека му е...

Еми шо не ми кажа? Јас цело време чекаах 0-0 да заврше...
Фауло над Фабио не беше фаул и не беше пенал? Он само падна и Бусака свирна :) Детска работа...
Абе дај не га тупи!
Не се сеќавам ногу убаво на 3-та минута шо беше и как беше.Ама знам оти Бусака не свира чист пенал, нели беше така?
И за тва пишах оти се знааше оти кога тогај ќе досуде пенал за нас?
Јас мислаах оти ќе разбереш, ама изгледа сам те преценил :) Работа на пораснани...

Стрипон во ФК Челзи дури сега го гледам, ЛООООЛ, :pos: бледа копија на хуморот на IoSonoInterista, имаат право смешно е. :pos:

Абе дај не га тупи!
Не се сеќавам ногу убаво на 3-та минута шо беше и как беше.Ама знам оти Бусака не свира чист пенал, нели беше така?
И за тва пишах оти се знааше оти кога тогај ќе досуде пенал за нас?
Јас мислаах оти ќе разбереш, ама изгледа сам те преценил :) Работа на пораснани...

Пенал беше да. И шо значе тва? Фауло над Фабио не беше за пенал? Бусака версии ќе плаќа...

Сакаш да кажиш дека не беше за пенал фаулот над Фабио?! Не заебавај, со колено во гради го удри, чисти пенал беше...

За денес сакам со овој состав да излеземе
Вад дер сар
Рафеел Видич Рио Евра
нани карик сколс парк
бербатов руни
и секако победа 4-1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom