Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа и пласман понатаму:smir:.Се гледаме на ОТ во натпревар за кој верувам дека ќе биде празник за очи и онака во опуштена атмосфера да си прославиме пласман,па нека победи подобриот..

Еве full highlights од натпреварот за оние кои го прппустиле
[video=dailymotion;xfryot]http://www.dailymotion.com/video/xfryot_yyyyyyyyyyyyyy_sport#from=embed[/video]

Пред 5 години почина еден од најголемите светски фудбалери на сите времиња - Џорџ Бест! Слава му!

154942_158730317503937_100001009103692_304061_4389823_n.jpg

6 играчи од нашиот тим се номинарани да влезат во FIFA XI најдобриот тим. Ван дер Сар, Рио Фердинанд, Немања Видиќ, Патрис Евра, Вејн Руни и Димитар Бербатов. Исто така и Ферги е номиниран во категоријата најдобар тренер.

Па Евра и Видиќ би требало да влезат сигурно, за другиве потешко :) Можно е ВДС да изненади.

Инаку, се знаше оти Бусака ќе досуди пенал за нас.Само беше прашање на време.:toe:Мораше некако да се искупи за 3-та мин.Барем според мене!
Еми шо не ми кажа? Јас цело време чекаах 0-0 да заврше...
Фауло над Фабио не беше фаул и не беше пенал? Он само падна и Бусака свирна :) Детска работа...

Е тука ме погоди!!! Исто една од најголемите причини зашо го сакам Јунајтед, а никојпат не ми е текнало да го составам и кажам, а длабоко у мене го знам и осеќам. :) Нека пушат сите шо викат оти Јунајтед има среќа да тепа у последните минути!

Еми шо не ми кажа? Јас цело време чекаах 0-0 да заврше...
Фауло над Фабио не беше фаул и не беше пенал? Он само падна и Бусака свирна :) Детска работа...

Е тука ме погоди!!! Исто една од најголемите причини зашо го сакам Јунајтед, а никојпат не ми е текнало да го составам и кажам, а длабоко у мене го знам и осеќам. :) Нека пушат сите шо викат оти Јунајтед има среќа да тепа у последните минути!

Добра е пеер. Еден пост а да не го браниш Берба. :) Алелуја!

Koj талент го номинирал Бербатов? :pos:

Ау заборавив бе, Бербатов е класа напаѓач, и сите играчи можат да му го цицаат, он има најдобра техника :)

Koj талент го номинирал Бербатов? :pos:

Ау заборавив бе, Бербатов е класа напаѓач, и сите играчи можат да му го цицаат, он има најдобра техника :)

Берба е цар...само што го мрзи да трча :vozbud:
Не,озбилно со Ренџерс изигра супер...а богами и каква топка му дае на Руни ..парабола невидена ..само уште финишингот да го среди треба...
Среќа Руни-то го погоди пеналот оти ако го утнеше ќе беше толку депресивен што може ќе се обесеше дома...баш ми е мило што им го збрца и тоа на крај...педерчињата се бранат со 10 души ...сега очекувам пак стартери во нападот да бидат Берба и Руни ...со тоа што ќе се мењаат со Чичи...значи со Блекбурн ќе здрвиме над 3 гола..слушајте ме :smir:
(k)

Па не знам зашто стварно е номиниран Бербатов, дрво невидено, од Вардар го избркале како неталентиран, аабе деца деца, треба уште многу леб да јадете да разберете некои работи ама ај...и Македа еден ден ќе конкурира на таа листа ќе видите, детето и ѕвер, абе Италијанец, нема промашај...сега со Руни има да клецкаат се живо и диво у ПЛ, после Нова Година ќе бегаме едно 6 бода во однос на вториот...а Македа и Хернандез малку ќе грицкаат нокти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom