Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еми шо не ми кажа? Јас цело време чекаах 0-0 да заврше...Инаку, се знаше оти Бусака ќе досуди пенал за нас.Само беше прашање на време.Мораше некако да се искупи за 3-та мин.Барем според мене!
Детска работа...Е тука ме погоди!!! Исто една од најголемите причини зашо го сакам Јунајтед, а никојпат не ми е текнало да го составам и кажам, а длабоко у мене го знам и осеќам.
Нека пушат сите шо викат оти Јунајтед има среќа да тепа у последните минути!Еми шо не ми кажа? Јас цело време чекаах 0-0 да заврше...
Фауло над Фабио не беше фаул и не беше пенал? Он само падна и Бусака свирнаДетска работа...
Е тука ме погоди!!! Исто една од најголемите причини зашо го сакам Јунајтед, а никојпат не ми е текнало да го составам и кажам, а длабоко у мене го знам и осеќам.Нека пушат сите шо викат оти Јунајтед има среќа да тепа у последните минути!
Алелуја!Добра е пеер. Еден пост а да не го браниш Берба.Алелуја!

Koj талент го номинирал Бербатов?
Ау заборавив бе, Бербатов е класа напаѓач, и сите играчи можат да му го цицаат, он има најдобра техника![]()