Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bobipp, ManUtdChampions, оште ли сакате да ги п'неме послабите противници со по 6-0 и да играаме со Кофи, К.Еванс, Вил Кин и компанијата против Ливерпул или арно си ја знаа Ферги работта? Ај коо ќе се видеме на лист ќе ви нацртам как га разбирам јас филозофијата на Фергусон, оти од утакмица на утакмица сам се посигурен оти га знам дел од неговата работа. :)

Ауу бе, оти не кажувате дека Харгривс играл за вас вчера ? Ах немаше среќа тој играч... Доста квалитетен, но ете пак се повредил... Него го паметам последен пат кога ни даде гол од слободен, пред некоја сезона...

Поздрав и брзо опоравување

bobipp, ManUtdChampions, оште ли сакате да ги п'неме послабите противници со по 6-0 и да играаме со Кофи, К.Еванс, Вил Кин и компанијата против Ливерпул или арно си ја знаа Ферги работта? Ај коо ќе се видеме на лист ќе ви нацртам как га разбирам јас филозофијата на Фергусон, оти од утакмица на утакмица сам се посигурен оти га знам дел од неговата работа. :)
Јас мислам дека ти кажав зошто сакам да ги полнеме противниците... Оти како што ни почна сезонава ни со 2 гола водство неможе да е сигурен човек.. Фулам, Евертон, Ливерпул ни израмни 2:2 со шит игра, ВБА, Стоук ни израмни во +80... А + мора да признаам оти и ќејф ми се прави кога победуваме со поголема гол-разлика.. На крај краева, на кој не му се прави ќејф кога омилениот тим негов победува во 4:0,5:0.... :)
Ауу бе, оти не кажувате дека Харгривс играл за вас вчера ? Ах немаше среќа тој играч... Доста квалитетен, но ете пак се повредил... Него го паметам последен пат кога ни даде гол од слободен, пред некоја сезона...

Поздрав и брзо опоравување
Играше.....................5 минути :(

Супер викенд за нас. Победа против Волфс, кикс на конкурентите и одморени Сколс, Керик, и веројатно и Бербатов и Нани пред натпреварот со Сити. :)
A имаме и 6 победи по ред во сите конкуренции и сеуште сме без пораз во новата сезона. Оne man team ? :nesum:

Супер викенд за нас. Победа против Волфс, кикс на конкурентите и одморени Сколс, Керик, и веројатно и Бербатов и Нани пред натпреварот со Сити. :)
A имаме и 6 победи по ред во сите конкуренции и сеуште сме без пораз во новата сезона. Оne man team ? :nesum:

Бербатов колку е уморен нема шо.:) Исто и Керик, не играше многу до сега, освен тие последните натпревари.Иначе видов после Сити играме со АВ, и тоа пак на гости.Пеколно тешко ќе биде а треба да не послужи и среќата.:)

Барем до тогаш ќе се опорават многу фудбалери и Ферги ќе има поголем избор.

Бербатов колку е уморен нема шо.:) Исто и Керик, не играше многу до сега, освен тие последните натпревари.Иначе видов после Сити играме со АВ, и тоа пак на гости.Пеколно тешко ќе биде а треба да не послужи и среќата.:)

Барем до тогаш ќе се опорават многу фудбалери и Ферги ќе има поголем избор.
:icon_mrgr

btw. Среќен роденден РИО!

Јас би рекол ONE TEAM TEAM !

ако има место и јас сакам да играм фудбал:) меси и роналдо - можам вода да им носам...

Во среда го очекувам чичо Гери во прв тим.... :)
garyne1289210024.jpg

Или па да е на клупа и да крева среден прст :icon_lol:

--- надополнето ---

P.S. City to appeal against Balotelli's red card in fight to free striker for derby

:pos2: е овие не се здрави

Најтиражниот норвешки весник пишува дека ќе му биде понуден договор на Солскјер за менаџер на Молде деновиве, а се шпекулира дека Невил би бил тренер на резервите.

This is the players Ole want in his team if he become the new Molde Manager:

Joshua King (Manchester United), Magnus Wolf Eikrem (Manchester United),

Па ???? Не добив одговор!!!!!!!???
Нека дојдат, по еден во двата тима, и ќе се менуваме...

Оние што се на списокот: Пратете ми на ПП име и прва буква од презиме...
И од вас 10 души, кој ќе биде „лидер“* на вториот тим? Значи ќе се напишеме рандом на двете пријави, а таму на лице-место ќе се поделиме во две екипи ;)
* = чиста формалност :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom