- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.727
- Поени од реакции
- 6.649
Се знае нешто за најновата повреда на Харгривс?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бе ЗЗанчи да а ебам стопанката, не знаеш и ти за заебанцијаЕбати сарказамо, почнаате да пишате кој дека играл кој шо можел да направе, кој со која нога как шутирал... филмТва шо си го болдирал го напишах саркастично, оти си се фалате как маленки деца, реклама без пари
уживи!
Ја не знам ни која постава им е прва ни втора. Ниту па нивна утакмица имам гледано сезонава. И немам време ама и нејќам. Доволно?
А што е лошо во тоа,ако гледа како игра конкуренцијата?
И да,демек никој фан на Манчестер не ги прати конкурентиве.Јасно ми е![]()
Да бе,јасно ми е.Абе типче, нашио Јунајтед и со 15 пораза да освоо титула, шо оти он е пратил конкуренцијата как игра? Џабе сее крстил Јунајтед да изгубе коо Арсенал е имал 16 пораза или бод помалко да кажеме... Јунајтед сам си га креира судбинта, се зависе од самите них. Тва е и комплексо на големио стручњак LoGiX, нее сее радувал на титула мош од коо навива за Арсенал, па мора да се надева Јунајтед да падне, да се отворе место и децата од градинка. Ебати фано.Дури ни Венгер не ги прате другите екипи как играт как него
- а он посветува исто внимание и на Јунајтед и на Арсенал, как ти би го познајал оти е навивач на Арсенал (освен по потписо и аватаро на кајгана)?
![]()
Тука ќе ти кажам еден цитат на Мурињо, го питат "за 3 недели играте со Милан, флезени се у добра форма, шо мислете за них?" Тај им вика "Не размислувам за Милан, на них мислам само 2 пати годишно, коо играам дома и у гости со них".
Кој вика не ги прате? Нели читаш понапред шо кажуват? "Парк даде гол, сега имам мотив да гледам Ливерпул-Челзи", а мене ме болат јајцата и за Ливерпул и за Челзи и за Арсенал. Манчестер е мојта екипа![]()
И ти се прааш малумен или си?Ти се прааш најјак фан,оти ти си го разбираш фудбало,а нии сме сите у заблуда,па се зачлени тука да ни објаснаш шо и как оде.Еми шо ми се прааш толко јак фан коо ти само пратеш фудбалима разлики... шо е разликата меѓу тебе и некој фан на Јунајтед, коо ти ги пратеш и двата тима, а он не го еба твојо Арсенал? Ти едноставно си изберал од сите клубове кој ти е најсимпатичен и ае за тие сам
Твое мислење, твое право, ни ти го зимам, ни ти го забранувам, ама ак не ти чине шо те цитирам и спомнувам, не пиши
![]()
и шо си забајал,Јунајтед та Јунајтед?Абе типче, нашио Јунајтед и со 15 пораза да освоо титула, шо оти он е пратил конкуренцијата как игра? Џабе сее крстил Јунајтед да изгубе коо Арсенал е имал 16 пораза или бод помалко да кажеме... Јунајтед сам си га креира судбинта, се зависе од самите них. Тва е и комплексо на големио стручњак LoGiX, нее сее радувал на титула мош од коо навива за Арсенал, па мора да се надева Јунајтед да падне, да се отворе место и децата од градинка. Ебати фано.Дури ни Венгер не ги прате другите екипи как играт как него
- а он посветува исто внимание и на Јунајтед и на Арсенал, как ти би го познајал оти е навивач на Арсенал (освен по потписо и аватаро на кајгана)?
![]()
Може ли да ми најдеш линк за утакмицата Сити-Јунајтед, гледам имаш слободно време да се посветуваш и на други клубове?И ти се прааш малумен или си?Ти се прааш најјак фан,оти ти си го разбираш фудбало,а нии сме сите у заблуда,па се зачлени тука да ни објаснаш шо и как оде.
јас други х-тимови пратам само кога имам вишок на време,за Арсенал имам/немам морам да гледам).
Значи според тебе ВИСТИНСКИ ФАН гледа само натпревари од тимот за кој навива,како тебе например?:pos2: Брат,ој сечи си главата,шо да ти кажам,со дрво ќе се разберам,ама со тебе тешко)
Да бе,јасно ми е.
Денес неделно попладне,ти немаш што да правиш и од инат нема да гледаш Ливерпул-Челзи,затоа што не те интересира како играат тие?
Ок,разјаснивме.
и шо си забајал,Јунајтед та Јунајтед?
Вчера гледах Еспањол-Малага и за Еспањол навивам -.-. Некни гледах Милан-Реал,и за Реал сум.У вторнико гледах Тотенхем-Интер,за Интер сум.
Може ли да ми најдеш линк за утакмицата Сити-Јунајтед, гледам имаш слободно време да се посветуваш и на други клубове?Гледам и јас други утакмици, Беласица, Турново, Барселона, Реал, Милан, Интед... ги гледам и Арсенал (коо играат со Манчестер)
итн. а не как тебе свеќи да палам Јунајтед да не тепат па у 93мин
И ој напиши нешто и у фан клуб Арсенал, веќе почнах да мислам оти си наш
Види саа, почнах да те разбирам веќе. Не викам не, ама да бех на твое место така, да не се бех радувал на титула 5-600 год. и јас мош ќе се крстеех Венгер да оде у пензија или Фабрегас да си одетака да ако се осеќаш осамен некојпат, јас ќе те сослушам и ќе пробам да ти помогнам
Иначе од дек да знам зашо си гледам Еспањол-Малага, мош си терал некој подобар голман, млад талент... или шо те знам
Само ме интересира, шо размислуваш коо ги гледаш Јунајтед? шо очекуваш од таа утакмица? се најубаво?
![]()
Види дете(дефитиниво брат не си созреен),значи и ти гледаш други тимови,само конкуренцијата не :pos2:,Фергусон ќе ти пише казна ак гледаш?Може ли да ми најдеш линк за утакмицата Сити-Јунајтед, гледам имаш слободно време да се посветуваш и на други клубове?Гледам и јас други утакмици, Беласица, Турново, Барселона, Реал, Милан, Интед... ги гледам и Арсенал (коо играат со Манчестер)
итн. а не как тебе свеќи да палам Јунајтед да не тепат па у 93мин
И ој напиши нешто и у фан клуб Арсенал, веќе почнах да мислам оти си наш![]()
Види дете(дефитиниво брат не си созреен),значи и ти гледаш други тимови,само конкуренцијата не :pos2:,Фергусон ќе ти пише казна ак гледаш?
Да,се немам радувано на титула од 2005та((,се осеќам осамено,сакам да го сменам тимот,ама да не изгледам как Торпедо,полека полека одам....
Терам јас таленти,голмане,фудбалере,ја и тебе те препорачих на Венгер,кажа ќе размислил,ама ми текна после,неможаш ти на САФ да го изневераш,дека за Арсенал ќе играш,паа откажааме договоро.![]()
Де бе ЗЗанчи да а ебам стопанката, не знаеш и ти за заебанција
Инаку сега пишал организаторов дека може и повеќе екипи за еден тим...Па така подобро ќе биде да најдеме уште 2ца кои сакаат да играат, и да пријавиме две екипи? Т.е уште еден.
11тиот е Apokalipto.
Не се зезам, и така со 4 замени нема да функционира работава
Ајде Занчи, доста пцуеш по форуми, пријави се на фудбал
1.Уплаф
2.pain_killer
3. Mile Red Devil
4.Devil_guy
5.mans
6. Bobipp
7.DarkAngel_sk
8.nOmoReGameS
9.++DarkAngel++