Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
http://www.kurir.mk/sport/fudbal/5102-Runi-potpisa-nov-dogovor-so-Junajted
vi rekov deka ne treba da se gubi nadez

--- надополнето ---

руни никогаш не рекол дека ке оди кај комшиите само дека сака трансфер
па подобро да се збори за тоа одколку колин да чита по весници зашто ебел на страна и да го тепа дома
за трансфер нема да го тепа ке и дојдат пари дома
:))))))))))))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
I MEAN..... WHAT THE FUCK HAPPENED??

Ќе му треба повеќе, многу повеќе за да си ја врати довербата кај навивачите и да било ова трик од агентот. Не може и соиграчите негови, Евра, Видиќ, Флечер, па и еден Керик да се најдат увредени од него. Не му требаше вакво нешто сепак, Гил и така ќе му дадеше колку и да сака неделна плата чим прошлата година на Нани му ја покачија многу повеќе а и Харгривс си е на 70,000 а нема заиграно. Платите никогаш не биле проблем во Манчестер.

--- надополнето ---

I think Wayne now understands what a great club Manchester United is. - SAF

И ние се надеваме.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Поздрав до „фановите“ на форумов кои го плукаа Руни. Отсега нема да ги гледам сите со исто светло...

Јас сум среќен поради ваквата разрешница...Мразам промени (во клубот)...На Руни воопшто не му замерувам, се изнајаде гомна во момент на слабост и тоа е тоа.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Мило ми е што Руни остана во Јунајтед.
Мислам дека го направи најдобриот потег со ова.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Не знам што му требаше целава ситуација... Успеа да извади неколку илјади фунти повеќе ? Голем к*р, си ја уништи репутацијата и кај фановите и кај соиграчите.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ајде сега сите шо му караја мајки шајки.. сега ќе напишат "знаев оти немаше да не напушти, никош не би ни го напрајл тоа. Најдобар е!!"

Ах беееее :/

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Инаку Руни ќе биде аут 3 недели по повредата на тренингот пред Бурса.

П.С. Добро е, ќе не морам да седам дома на нова година или да барам интернет од 00 00 до 00 05 за да го сменам никот :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.820
Поени од реакции
21.587
Не мора да значи дека ако потпишал нов договор дека нема да си иде на крај на сезона... Нов подолготраен договор значи и поголема оштета што би ја добил Манчестер од клубот кој би го сакал Руни... за 5 години договор се плаќа поголема оштета одколку за договор од 1 година .... денес се е политика .... Може би тоа бил договорот .. "ок иди си , но прво потпиши договор за да ние имаме корист од тебе, зашто и онака ќе останеш до крај на сезона да играш за нас"

Anyway ... играч кој игра за Манчестер Јунајтед и ќе се изнатресе такви глупости ... нека не се надева за прошка ... не се простува така едноставно !!!!

Glory Glory Manchester United !!!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Ајде сега сите шо му караја мајки шајки.. сега ќе напишат "знаев оти немаше да не напушти, никош не би ни го напрајл тоа. Најдобар е!!"

Ах беееее :/
Што сакаш да кажеш дека тие што го бранеа Руни сега се поголеми фанови од оние што ги бранеа интересите на клубот?

Е ова никогаш неможеш да ми го докажеш од проста причина што да сум јас на местото на Фергусон тој што ќе го руга клубот на клоци би го избркал!

Никогаш неможеш да ми докажеш дека љубовта кон клубот е помала отколку љубовта кон поединец на таа екипа!

Мило ми е што се заврши се на добро ова е полн погодок и за двете страни ама ругањето на клубот од страна на Руни беше голем феијл и искочи дека е човек без карактер си го излижа она што го исплука!

Варијантата за заговорот ич не ми е реална не би искочил Ферги не би искочил Евра, Флечер да се руга ако знаат дека не е така , а и крај краева Сколси не би бил толку „нежен“ :)

В

Вори

Гостин
Се изрезиливте што се изрезиливте,го напрајвте Руни подоле од гомно,му ебевте мајки и шајки,за да на крај тој потпише нов договор со Манчестер.
Плус знам некои викаа дека Руни е мртов за нив,и останато..браво,браво...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
Не мора да значи дека ако потпишал нов договор дека нема да си иде на крај на сезона... Нов подолготраен договор значи и поголема оштета што би ја добил Манчестер од клубот кој би го сакал Руни .... денес се е политика ....

Anyway ... играч кој ќе изјави такви глупости за манчестер .... не се простува така едноставно !!!!
искрено и јас прво помислив на ова... ама сепак мислам, ама не сум сигурен воопшто, дека има некое си правило во Уефа кое вели дека можеш да направиш трансфер во друг клуб ако има поминато една година од кога си го потпишал договорот со стариот клуб.. не претходно... значи евентуално може да замине овој период в година... ама мислам дека тоа нема шанси да се случи, после се ова што се дешаваше во овие неколку денови..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
30 гола во премиер и уште многу други прилики за да ја поврати довербата кај навивачите и почитта која ја изгуби со тие неколку фамозно-глупави реченици...јас не менувам став, Руни изгуби доверба кај голем број од навивачите. Ок е тоа што остана и што послуша совет од стариот и легендите, ама по сето колнење, паѓање во транс за Манчестер дека и живот ќе даде, се посра и сега сака пак по старо се да биде...тоа во кино "фросина" само. Јас го сакам Манчестер Јунајтед, не сум фан на Руни. ;)

Поздрав до сите.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Потсетување за тоа фановите што го сакаат клубот колку памтат!?.... Сетете се на пензионирањето на Малдини!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Се изрезиливте што се изрезиливте,го напрајвте Руни подоле од гомно,му ебевте мајки и шајки,за да на крај тој потпише нов договор со Манчестер.
Плус знам некои викаа дека Руни е мртов за нив,и останато..браво,браво...
За мене Руни никогаш нема да биде ко шо беше, барем не во блиска иднина! Сега го почитувам само како играч на Манчестер Јунајтед и ништо повеќе. И нека се прашат дали се ова вредеше за некоја 1000ка повеќе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom