Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Ја немам пропуштено реков 50% е тоа од неговото заминување чим има желба..Али прашање е дали ке си оди додека официјално не потпише со друг клуб нема да коментирам реков и Роналдо изјави дека нема да си оди а го направи она спротивното!Така да чекај па после сери на него!

btw добар гол од Нани, одличен уствари... пратете го понатаму во утакмицава
еден гол ќе даде и 10254 шанси ќе зезне
Мразам хејтери:toe:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
Комито македонски не го серам Руни ни малку кај од се што напишав до сега примети дека плукам по Руни, значи во ниту еден пост го нема тоа, повеќе серам по клубот што дозволи работите да дојдат до оваа точка... значи напишав дека потполно го разбирам Руни и неговите причини објаснети во изјавата.... има голема разлика помеѓу Руни и Роналдо... Роналдо од секогаш јадеше гомна дека сака да си иде индиректно (преку фамилијата) и само прашање на време беше кога ќе си замине... Руни никогаш до сега не дал таква изјава освен оваа денес.... дај боже да се средат работите до јануари и се да биде во најдобар ред, да му го донесат некој играч плус и да си потпише нов 10000 годишен договор... сите го сакаме тоа... верувај ми сите...

п.с. иначе утакмицава ја следам со турски коментар... лелееееееееее крај се турциве коа ќе збеснат, посебно кога напаѓа Бурса :pos: :pos: :pos: еве линкче за тие шо не можат да ја најдат утакмицава

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Што е со судијава бе вчера и на реал исто...И коментаторов нека научи Смалинг не Смалич:pos2:

Член од
25 декември 2008
Мислења
191
Поени од реакции
18
Дечки ај по крајот на натпреварот или пак сега ако има слика со она натписот Coolen might forgive you but we won't.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
а преку куров веќе со тоа како можеш да се нарекуваш фан на Манчестер.... не сум јас крив што сте закржлавени во мозоците и што не ги гледате реално работите туку површно.... одговорете ми едно прашање кој играч сме го купиле после Роналдо (Митко.... Нани... Валенсија... играчи се тоа ??) и Руни не е единствениот играч што си заминал од клубот поради неамбициозноста на истиот... зашо не можеа да се послужат со примерот од Ливерпул??? најглуп пример и најблизок... и Џерард ќе им заминеше ако не му го донесеа Фернандо Торес.... Чаби Алонсо и Маскерано видоа колку е саатот и си заминаа... и Торес зимава ќе си замине........... зошто у ТРИ ПМ не учат од грешките на другите??? или уште 100 години ќе се шлепаме на Гигс и Сколс.... и сеа овде вие ќе ми солите памет, колку вие сте поголеми навивачи од мене или од Петко и Трајко..... значи исто како ние што се нервираме зошто нема засилувања во тимот и играчите се нервираат, да се нервираат еве ви жив пример и доказ... ете го Манчестер колку може со тие "играчи" и жими овој доле што Фергусон беше задоволен со овој фонд на играчи пред почетокот на сезонава... ама ај.... едно нешто ме нервира... овие гомнава амерички викаат дека даваат пари за засилувања колку што се потребни... па еби си матер купи некој играч... што не го зема Ван Дер Варт за 8 милиони... што не го зема Озил за 15 милиони или колку и да беше.... а се запна "даваше" 28-29 милиони до лани за Бензема или се филмаше дека даваш... нејсе... тоа е целиот проблем другарчињаа, тоа е.... или пак ако не даваат јенките пари кажи го тоа јавно... застани на страната на навивачите и направи се што е во твоја моќ да ги шутнеш од Јунајтед....
И шо да праам ја сеа за тоа шо не купуваме играчи?Можам да сменам нешто? Твое е да го бодриш тимот во најдобрите и најлошите ситуации, без разлика дали купуваме играчи или освојуваме трофеи, ја сум навивач на Јунајтед и никат нема да го свртам грбот на тимот ради тоа што сме шитнале еден Руни или сме биле 17то место у лига.Ти уствари викаш дека пропаѓаме еееј освести се што зборуваш, најголемиот и најдобриот тим на светот што би требало да биде за тебе, викаш ќе пропадне!И место да ми квичиш тука како неаме играчи, пушти си стримче и глеј си ја утакмицава, поготово второ полувреме каде шо идните ѕвезди на тимот би требале да се покажат.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
И шо да праам ја сеа за тоа шо не купуваме играчи?Можам да сменам нешто? Твое е да го бодриш тимот во најдобрите и најлошите ситуации, без разлика дали купуваме играчи или освојуваме трофеи, ја сум навивач на Јунајтед и никат нема да го свртам грбот на тимот ради тоа што сме шитнале еден Руни или сме биле 17то место у лига.Ти уствари викаш дека пропаѓаме еееј освести се што зборуваш, најголемиот и најдобриот тим на светот што би требало да биде за тебе, викаш ќе пропадне!И место да ми квичиш тука како неаме играчи, пушти си стримче и глеј си ја утакмицава, поготово второ полувреме каде шо идните ѕвезди на тимот би требале да се покажат.
сонце моее... дали некој тебе ти рече да смениш нешто и да купиш некој играч :) постот не се однесуваше на тебе се однесуваше не тие што можат тоа да го сменат :) и уживај си ја секогаш го гледам и го бодрам Манчестер.. без разлика дали игра со Скантроп, дали игра со Бурса, со Реал или со Барса... ние овде си прајме муабет... дозволено е ваљда да подискутираме за новонастанатата ситуација и причините што доведоа до оваа ситуација... и дај ти некој контра аргумент на се ова што го напишав погоре... не брбљај на празно.... не си направил ништо ако си искоментирал преку курот од вакви неблагодарни фанови како тебе и слично... тоа е тоа.. it's simple... ама како што рече mans вчера годините толку ви дозволуваат...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Комито македонски не го серам Руни ни малку кај од се што напишав до сега примети дека плукам по Руни, значи во ниту еден пост го нема тоа, повеќе серам по клубот што дозволи работите да дојдат до оваа точка... значи напишав дека потполно го разбирам Руни и неговите причини објаснети во изјавата.... има голема разлика помеѓу Руни и Роналдо... Роналдо од секогаш јадеше гомна дека сака да си иде индиректно (преку фамилијата) и само прашање на време беше кога ќе си замине... Руни никогаш до сега не дал таква изјава освен оваа денес.... дај боже да се средат работите до јануари и се да биде во најдобар ред, да му го донесат некој играч плус и да си потпише нов 10000 годишен договор... сите го сакаме тоа... верувај ми сите...

п.с. иначе утакмицава ја следам со турски коментар... лелееееееееее крај се турциве коа ќе збеснат, посебно кога напаѓа Бурса :pos: :pos: :pos: еве линкче за тие шо не можат да ја најдат утакмицава
А зашто го сереш тимот воопшто?Каков навивач е тој што го сере својот клуб?Ти сеа сереш што сме дошле на ова ниво кое ниво бе друже?што сакаш ти 10 години по ред сите титули да ги освојме?Ја не сум слушнал за таков клуб неможе да сме секогаш најдобри!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
А зашто го сереш тимот воопшто?Каков навивач е тој што го сере својот клуб?Ти сеа сереш што сме дошле на ова ниво кое ниво бе друже?што сакаш ти 10 години по ред сите титули да ги освојме?Ја не сум слушнал за таков клуб неможе да сме секогаш најдобри!
доказ плус за тоа што го напишав погоре :) уживајте и не се замарајте со мене повеќе... :) гледајте си розово на работите :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
И шо сеа демек стручњак си?Гледај си ги работите "реално", ја ќе си ги глеам ко diehard фан на Јунајтед и види чие мислење држи поише вода ;)

Биди ми поздравен

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Колку само ќе биде смешно ако се освои Премиерлигата/ЛШ годинава, што ќе каже па тогаш Руни? На повидок е Златан нумеро дуе.

Линкови за вечер:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=90634&part=sports

Па изгледа бил во право чим се освоија доста работи :) )
momentalno nemame sostav za 4 mesto vo PL kakva ti LS bidete malce realni bre luge

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
momentalno nemame sostav za 4 mesto vo PL kakva ti LS bidete malce realni bre luge
Се` може да се случи, бидете поучени од прошлата година, кој од вас мислеше дека Баерн - Интер ќе е финале и Интер ќе освои требл? Сите викаа Манчестер - Барса пак финале ќе биде. Поготово па во ЛШ, ај ај... Не викам ја дека сме фаворити ама па ако е за ова ај да ги откажеме сите натпревари и да влагаме во секој натпревар со мисла дека ќе го изгубиме...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Ќе ја надминете кризава сигурен сум ... разочаран сум што денеска Олд Трафорт ви е ептен тивок повеќе турциве ги слушам!

Знае Ферги кога да продаде/пушти играч ... за Руни тој момент уште не е дојден !

Денеска Смолинг, Македа, Чикарито, Обертан може сака да докаже и Ферги дека тој го има последниот збор младинава не ви е лоша!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom