Момци да не ве цитирам и двајцата, работата е смешна и само можеме ние да погаѓаме.
Ние не сме дел од Манчестер, не сме дел од скаутите, не сме дел од ништо шо е поврзано ние само се нервираме кога губат, се радуваме кога тепаат и евентуално некогаш ке џитнеме некоја фунта за оригинален дрес. Тоа е фан, не навивач. На шо алудирам тука? Никогаш не можеш да знаеш кој е следниот Руни или Роналдо, факт! Играчи ке има секогаш, потребна е само мала аклиматизација.
Поставете си го прашањево и доста пати сте биле сведоци на демант на истото. Дали Манчестер и Фергусон оставаат на случајноста? Дали досега сте биле сведоци на тоа?
Јас верувам беспрекорно во Фергусон, не во Руни. Зар не му ја гледате во очите страста која му е иста за Манчестер без разлика дали играме против Ливерпул или Норвич?
Само ке кажам пак, се надевам дека оваа ситуација не е исценирана од газдите гнасни за повеќе кеш и Ферги да е присилен да го избрка Руни на ваков начин и да го замразиме момакот без причина. Само тоа да не е!
А ако е желба на Вејн да си оди, фино лепо нека одебе. И така Роналдо и Тевез ни носеа титули, не Руни. Сајонара момче ако не сакаш да си дел од најдобрите.
Јас типувам на Бебе, не знам зашо. Имам изглеано само 3 мин од момаков, али оптимист сум...