Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Факт е дека нешо смрди, само се молам ова да не е форсиран излез на Руни од страна на Гејзерите селски па Ферги да мора да лаже дека Руни има желба да си оди и да го замразиме за џабе... :S
Како и да е, сме закрепнале од многу потешки ситуации, не е ни мал проблем за нови играчишта. Проблемот е во долгот... Тоа ме плаши!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Anytime he’s been in trouble, the advice we’ve given him. But you do that for your players, not just Wayne Rooney. That’s Manchester United. This is a club which bases all its history and its tradition on the loyalty and trust between managers and players and the club."- Sir Alex Ferguson

Нека си иде кој сака бе, после нека доаѓаат на натпревари од полуфинале ЛШ и нека даваат аплауз на головите (хинт:Бекам)

SAF: "We've done nothing but help him since he came to this club. #mufc is that kind of club. In March, he wanted a life contract"

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.847
Поени од реакции
21.652
Еј колку сакам сега во Јануари комшоките да ни дадат 50-60милиони за него па да им го шитниме.И да се засилиме и на крај на сезона да освоиме ЛШ Премиер и све остало.
Кога сонуваш сонувај на големо!
А замисли ни дадат 50-60 милиони и гејовците ги искористат да си го покријат долгот !!!!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ако сакат Руни да си бегат , среќен му пат!

Јас многу го поштовав ова дете, кое иако нема некои особени фудбалски вештини -има големо срце, игра пожртвувано и е и тоа како голем мотиватор.
Така да, од играчки аспект ако си отиде ќе загубиме добар играч кој можеше и да остане доколку некои околности во минатиов период не се случија !

Се надевам дека ќе се вразуми додека не е касно и ќе го отера својот агент упм..

Во секој случај , ќе повторам што реков на почетокот.... ако некој решил да си оди, нека си оди НЕ НИ ТРЕБА !

Ние сме навивачи , НИЕ СМЕ ПОСТОЈАНИ и ние сме ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, играчите се само една пролазна ствар...
НИКОЈ И НИШТО НЕ Е ПОВАЖНО ОД МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Е ваков тандем тешко дека ќе направиме во догледно време:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Факт е дека нешо смрди, само се молам ова да не е форсиран излез на Руни од страна на Гејзерите селски па Ферги да мора да лаже дека Руни има желба да си оди и да го замразиме за џабе... :S
Како и да е, сме закрепнале од многу потешки ситуации, не е ни мал проблем за нови играчишта. Проблемот е во долгот... Тоа ме плаши!
Проблемот е немаме пари-немаме играчи :D

G

Gray Foxx

Гостин
Е ваков тандем тешко дека ќе направиме во догледно време:

Е ова е проблемот, вистинскиот проблем на Јунајтед. Премногу песимистички фанови и незналици. Се надевам дека ке поминеш низ таа фаза, како шо ја поминав коа бев фудбалска незналица.
И ја мислев дека ке нема кој да го замени Бекам...
Пред Бекам беше Кантона, пред Роналдо беше Бекам, пред Руни беше Роналдо, пред (insert name here) беше Руни...
Get it?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Е ова е проблемот, вистинскиот проблем на Јунајтед. Премногу песимистички фанови и незналици. Се надевам дека ке поминеш низ таа фаза, како шо ја поминав коа бев фудбалска незналица.
Пред Бекам беше Кантона, пред Роналдо беше Бекам, пред Руни беше Роналдо, пред (insert name here) беше Руни...
Get it?
Прво не сум јас фудбалска незналица тоа биди сигурен. Ама не гледам таков или сличен тип на играч кој може да ја завземе “десетката“ и да ора по теренот. Ај кажи ми некој?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.853
Поени од реакции
5.689
Get it?
се тоа е јасно брат... за сите тие имавме замена.. ама сега ситуацијата е сосем различна... Бекам си замина дојде Роналдо.... Ван Нистелрој замина дојде Руни.... Роналдо и Тевез си заминаа, дојде вистинскиот Руни.... лани цела сезона на грб го изнесе Манчестер и за малку и титулата ќе ја освоеше Манчестер да не се повредеше Руни.... ама после Руни кој :) сите овие млади деца што дојдоа идол и лидер гледаа во Руни... сега?? кој ќе е лидер?? Митко??? Нани?? Гигс, Сколс, Ван дер Сар??? сите тие се готови... па и Фердинанд, Видиќ и Евра се при крај :) Руни требаше да биде предводникот и капитенот на новиот Манчестер, составен од децата.. составен од Смолинг, Рафаел, Фабио, Кори и Џони Еванс, Клеверли, Велбек, Обертан, Гибсон, Бебе, Чичарито.... ама јас сепак верувам дека има барем малку надеж Руни да остане во Манчестер... ситуацијава ми изгледа слична на таа со Тевез.... знаеш дека во август ти закочија преговорите за новиот договор па сине пробај реши ги.... не само ги продлабочуваш ем со изјави ем со постапки.. и од едната страна и од другата страна... и сепак мислам дека не му требеше оваа изјава денеска на Ферги... пробај, дај се од себе за да се реши ситуацијата, не мора ти уште толку да ја разгоруваш.....

ако е проблемот во гомната американски кажи го... значи единствен човек кој што може да ги избрка Американците е Фергусон... никој друг... ни протести ни црвени витези ни никој... единствено само Ферги ако застане против нив тие се готови...

G

Gray Foxx

Гостин
Момци да не ве цитирам и двајцата, работата е смешна и само можеме ние да погаѓаме.
Ние не сме дел од Манчестер, не сме дел од скаутите, не сме дел од ништо шо е поврзано ние само се нервираме кога губат, се радуваме кога тепаат и евентуално некогаш ке џитнеме некоја фунта за оригинален дрес. Тоа е фан, не навивач. На шо алудирам тука? Никогаш не можеш да знаеш кој е следниот Руни или Роналдо, факт! Играчи ке има секогаш, потребна е само мала аклиматизација.
Поставете си го прашањево и доста пати сте биле сведоци на демант на истото. Дали Манчестер и Фергусон оставаат на случајноста? Дали досега сте биле сведоци на тоа?
Јас верувам беспрекорно во Фергусон, не во Руни. Зар не му ја гледате во очите страста која му е иста за Манчестер без разлика дали играме против Ливерпул или Норвич?
Само ке кажам пак, се надевам дека оваа ситуација не е исценирана од газдите гнасни за повеќе кеш и Ферги да е присилен да го избрка Руни на ваков начин и да го замразиме момакот без причина. Само тоа да не е!
А ако е желба на Вејн да си оди, фино лепо нека одебе. И така Роналдо и Тевез ни носеа титули, не Руни. Сајонара момче ако не сакаш да си дел од најдобрите.
Јас типувам на Бебе, не знам зашо. Имам изглеано само 3 мин од момаков, али оптимист сум...

В

Вори

Гостин
Како лесно се откажувате од човекот кој направи многу за Манчестер,и кој до вчера го гледавте како Бог...чудна работа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
The only way from Old Trafford is down, just down baby :icon_lol:

B

BooBojan

Гостин
А бе Нани каде е бе.За година две ке има поголема вредност на трансвер пазарот од Руни.Пазете што сум рекол!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom