Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не знам што да кажам, све у курац нека иде. 2 гола предност за 4-5 минути прокоцкаме како ништо. ВДС уште не ми е јасно како можеше таа грешка да ја направи. А после за греота, не знаеја што да прават. 3 победи од 8 утакмици. Утре Челзи ќе си направи 7 бода предност ваљда. Сезонава уште непочната иде у курац...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде ајде не очајувајте долга е сезоната има уште не многу туку ПРЕмногу за иргање....работата е тоа што пола свет падна на оваа утакмица..јас сигурен сум дека после некоја убедлива победа повторно ќе се вратат надежите за титулата..па и да не освоите не е крај на светот тие нека му ја мислат вие сте само фанови....

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Хехе, иако водиме 2:0 јас по малце се нервирам.. Ме нервира ваква игра, кога едноставно не се замарат.. 2 гола до 25та и после лежерна игра.. Ма играј таму, полни ги како Челзи...
Хочеш пичке? Ево ти пичке! :)

Forget the PL title! :icon_mrgr
Шо бе Forget the PL title? Ај баш да ве видам шо фанове сте, напрејте анкета и гласајте... ц ц ц

Long live United!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Можда и ке земеме некоја титула оваа сезона..ако продложат со ваква игра! Да се нема мотив да се игра водат 2-0 и мислат го фатиле господ за муда па коа можеш дотолчи ги бе..

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.602
Ајде ајде не очајувајте долга е сезоната има уште не многу туку ПРЕмногу за иргање....работата е тоа што пола свет падна на оваа утакмица..јас сигурен сум дека после некоја убедлива победа повторно ќе се вратат надежите за титулата..па и да не освоите не е крај на светот тие нека му ја мислат вие сте само фанови....
Тоа е лошо, шо има уште многу.
Замисли шо ќе се деси до крајта :kesa:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Гледајте ја светлата страна, оваа сезона ќе освоиме Карлинг куп.

Црепови едни низаедни!!!!!

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
џеб ми празан ал ми срце пуно :pos2:
инаку мислам дека кладилниците си го направија своето

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Nema vrska kladilnicite ovi nasive cukovi skapani dadat gol i zavrsile rabota e nee taka so everton sega so lipsanive i taka i ke si prodolzime ama na gosti i ke gubime

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ја грешката ј а гледам во Фергусон! Со ниедно крило на клупа?? Џабе ли ги купи Бебе и Обертан?? Па и Карик до кога ке го форсира Флечер го нема.. Руни го остави на клупа. Со само едно асално крило нема шо да се прави.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.872
Поени од реакции
11.565
Шо бе Forget the PL title? Ај баш да ве видам шо фанове сте, напрејте анкета и гласајте... ц ц ц
Реални фанове сме ние не летаме у облаци, а овој тим на манчестер е добар за 3то место колку и да боли вистината...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom