Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.596
Поени од реакции
6.359
Не го гледав натпреварот и затоа нема да коментирам многу. Разочаран и изнервиран сум од резултатот и начинот на кој е постигнат :S
3 гола против Евертон на Гудисон без Руни е одлично за нас. Сигурен сум дека ќе излеземе од оваа криза и сигурен сум дека ќе ги добиеме следните неколку натпревари без разика дали играме со Глазгов, Ливерпул или кој било друг.
Инаку во недела ли играме со Ливерпул?

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Не го гледав натпреварот и затоа нема да коментирам многу. Разочаран и изнервиран сум од резултатот и начинот на кој е постигнат :S
3 гола против Евертон на Гудисон без Руни е одлично за нас. Сигурен сум дека ќе излеземе од оваа криза и сигурен сум дека ќе ги добиеме следните неколку натпревари без разика дали играме со Глазгов, Ливерпул или кој било друг.
Инаку во недела ли играме со Ливерпул?
Да играме во недела со Ливерпул од 17.00.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Барем нив ќе ги тепаме, слаби се. Еве со бирмингем 0-0
Нема слаби во дерби какво што е Манчестер Јунајтед и Ливерпул, мотивираноста е преголема и ќе има голема борба, се надевам со наша победа на крај!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Барем нив ќе ги тепаме, слаби се. Еве со бирмингем 0-0
Бирмингем кога ќе се затворат ништо не ги пробива, против посилни од нив екипи автобуси паркираат. Ние ни на сон не би играле такви формации :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Иднината на Манчестер Јунајтед : Џон Кофи:

Манчестер Јунајтед - МК продолжува со претставувањето на најперспективниот напад во Англија и овој пат на мета е младиот Џон Кофи...

Прочитај повеќе...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Rooney, Rio and Anderson all in training this morning for #mufc ahead of Champions League Group C opener v Rangers

:icon_cool:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ова веќе ми се допаѓа :vozbud: ...иначе што бидна сеа руни уште колку месеци има од договорот?
Уште 18 месеци има од договорот ако не се лажам. Време е Ферги да ги среди работиве више сега ќе ги стави сите под конец посебно Руни со ова скандалов го жалам... :):):)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Ако одлучиле медиумите во англија да му ја посерат кариерата, спремете си ги паломите зошто шрекот ќе се пресели за 2 секунди во мадрид...на страна патетиките дека јунајтед е негов живот - парите менуваат се па и животот!
Уствари се зависи од фергусон, дали ќе се повтори "бекам", ќе го продаде на крај и фино лепо со гушкање и емоции ќе се разделат или ќе го задржи и ќе го направи човек, кој сеуште има лабилен карактер и не е од калибарот на роналдо/меси за жал...
Па чекаме сценарио...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom