Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам оти Манчестер може и други чуда да направи... На пример овие:
No hard feelings :smir:
Значи какви "фанови" има на форумов, стварно ми се повраќа од нив! Само да се серело, по секој лош резултат. Ко го примивме третиот гол дома искршив се шо ми ше најде на дофат, но не почнав да го пцујам Фергусон( чоекот шо го имат посветено животот за Манчестер, човекот кој го направи Манчестер тоа шо е денес,човекот кој ни донесе МНОГУ титули), О'Ши ( играчот шо дава се од себе кога да е на терен) итн...
И порака до тие фанови, да размислат малку дали така се навива за Ман Јунајтед и дали заслужуваат да навиваат за овај клуб....
Абе знае некој зашо се бунеше Мојс на крај на натпреварот ?
Се се, али ова со Еванс не ти требаше, се што можеше денес Џони расчисти блокираше се фрлаше супер одигра и е достојна замена за Рио.Edna od najdobrite sezoni 2007/2008 ja pocnavme so remi so Reading se sekavam pa poraz nz so koj bese i imavme samo 4 boda po 4 kola pa vidovte sto se sluci ne bidete pesimisti od ova ke sei zvlece pouka za vo narednite natprevari kazav i prethodno potrebna e Serija dobri rezultati te. pobedi doma so Rengers Liverpool sto ke bidat mn znacajni i konecno pobeda vo gosti.
Najveke me nervira sto pocesto golovi vo 87 88 90 pa duri i 2 gola vo prodolzeniene smee ova da se slucuva.Slabo igrame vo odbrana sto ne bese slucaj vo minatite sezoni. Evra ne e istiot od minatite sezoni pravi pocesto greski Evans ne e zamena dostojna za Rio da ne ni bese Vidic ke primevme uste 3 gola za O Shea da ne zboram. Zosto ne go igra Rafael ????
PROBLEMOT E VO ODBRANATA NE E ISTATA OD MINATITE SEZONI. 3gola dadovme na Gudison park sto se i poveke od dovolno.
епа пријатели неможе секогаш вие да се вадите во 90мин мора малце и да видите како е да се губат сигурни бодови
п.с нека ви се множат вакви киксови