Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Најнова шпекулација....

Том Клеверли најверојатно на позајмица во Виган и покрај тоа што Ферги изјави дека ќе остане. Ќе видиме до крајот на денот што ќе се случи.

Родвел доаѓа доколку Клеверли замине на позајмица во Виган.

Можеме само да чекаме и да видиме што ќе се случи. За мене што се тиче може и следната сезона Родвел да го облече нашиот дрес не мора оваа.
Ма да си го осигураме ние него, па ако треба нека остане цела сезона на позајмица... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
D day за Харгривс, последен ден од рокот за пријавување играчи во ПЛ, ако работите не се розеви, ништо чудо до вечер да видиме некој нов на официјална но сепак не верувам.

For the record, I don't think we will sign anyone tomorrow but United like to do these things on the quiet so it's difficult to know anyway

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.072
Најнова шпекулација....

Том Клеверли најверојатно на позајмица во Виган и покрај тоа што Ферги изјави дека ќе остане. Ќе видиме до крајот на денот што ќе се случи.

Родвел доаѓа доколку Клеверли замине на позајмица во Виган.

Можеме само да чекаме и да видиме што ќе се случи. За мене што се тиче може и следната сезона Родвел да го облече нашиот дрес не мора оваа.

Ако дојде Родвел ке бидам пресрекен...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Официјално: Клеверли на позајмица цела сезона во Виган. :(

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Официјално: Клеверли на позајмица цела сезона во Виган. :(
Аман бе колку играчи пративме на позајмица?Клеверли супер ке беше да остане не знам што прават ама ајде...
Иначе ке може некој да ја постави сликата со Касиљас како држи шал на Манчестер..мислам беше поставена на претходната тема неможам да ја најдам...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Отиде уш еден квалитетен играч шо сам се нудеше
клик

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Не разбирам шо уствари сака да каже авторо на видеото...? :)
Не можев да го најдам стрикно голо на Родвел па затва го ставих тва видео.Ја зшо ако не ви беше јасно!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
aj ako saka nekoj neka kaze koi igraci ve napustija a koi dojdoa ovaa transfer leto:smir:
IN: Chris Smalling [Fulham, undisclosed], Javier Hernandez [Chivas de Guadalajara, undisclosed]
OUT: Ben Foster [Birmingham, undisclosed], Zoran Tosic [CSKA Moscow, undisclosed], Tom Heaton [Cardiff, free], Matthew James [Preston North End, loan], James Chester [Carlisle, loan], Mame Biram Diouf [Blackburn Rovers, loan], Danny Welbeck [Sunderland, loan] и сеа и Том Клеверли на позајмица во Виган, а земавме и 2-3 млади фудбалери..

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
клик
Redknapp claimed 27-year-old Van der Vaart had yesterday been set to join Bayern Munich for £18m but the move broke down.

He said: "We have been trying to do something but we are waiting to see if it has all gone through and we are hoping it has.

"It's something to do with clearance.

"I think he was going to Bayern Munich yesterday for £18million and suddenly he became much cheaper.

"They let me know around 4pm that he was available for £8million and, for that money, he is a top player who will definitely improve us.

"The fee has come crashing down because the deadline is so close.

"He's a great passer of the ball, he's a top footballer, he will join in here and be a big plus for us."

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
клик
Ја кажи ми шо ќе прааме саа без него :)

Не можев да го најдам стрикно голо на Родвел па затва го ставих тва видео.Ја зшо ако не ви беше јасно!
Океј е, разберано. Само глупа ми е споредбата Руни-Родвел, за тва тка пишах. :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Нема да освоиме ништо xD
Епа да, нема да освооме ништо, се' ќе освооме! :)
@Dovcinski, тва сакаах и јас да кажам брат, не зависеме од 1 или 2ца помочковци, туку од една цела гарда! :)

--- надополнето ---

Ако дојде Родвел ке бидам пресрекен...
Слава ќе прааш ли?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа да, нема да освооме ништо, се' ќе освооме! :)
@Dovcinski, тва сакаах и јас да кажам брат, не зависеме од 1 или 2ца помочковци, туку од една цела гарда! :)

--- надополнето ---

Слава ќе прааш ли?
Колку да се пише нешто де...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom