Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки, генерално изедначена игра, иако повеќе желба за победа и повеќе уиграност дефинитивно покажавте вие.

Едвај чекам да почнит ПЛ. :)

Честито трофеј, нека ни се множат. Одличен почеток на сезоната.

пријатно ме изненади бугаринов...вака го неам видено да игра :))) Чичарито јас мислам дека треба да игра во тандем со руни во ПЛ :))
ај нека ни се множат титуливе :))) па годинава тројна круна :)

Ај Честито Титула ! ! ! Уште многу да освојме годинава ! ! !

Честитки, генерално изедначена игра, иако повеќе желба за победа и повеќе уиграност дефинитивно покажавте вие.

Едвај чекам да почнит ПЛ. :)

Фала лепи :)

Инаку, се надевам дека нема да останеме само на оваа титула, која сосема заслужено ја собравме :)

кога сум веќе тука да спомнам дека Бербатов зад Руни и Хернандез би бил супер решение.

Колку убаво е кога вака ќе ечи Глори Глори на Вембли :)

Заслужија...нека се множат!!!

GLORY GLORY !!!

Ќе го копирам мислењето од нашиот фан клуб.

Имаа малце повеќе среќа, и мудро ги искористија своите шанси. Го имаа и Ван дер Сар на голот.

Задоволен сум од играта на тимот (со исклучок на индивидуалните грешки, нормално)
Доминиравме, создававме голем број на шанси. Сепак почеток на сезона е и не се 100% воиграни играчите.

Стариџ многу ја размрда играта, и тоа е нормално со оглед на заморот на противникот, ама и покрај тоа во секое време би го ставил стартер место Калу или Анелка.

Нека им е честито на навивачите на Јунајтед
iconflowerhr4.gif

Ајде момци...со среќа ,инаку и јас малце навивачки ја играв во кладилница оваа 2 па се надевам ќе се радувам на крајот,и за победата и за парите :vozbud:

Ај на здравје :vozbud:

One down, three to go :aplauz:

Пријатна игра исполнета со возбудувања (а богами и нервоза), малку повеќе дозволуваа нашиве Челзи да ја држи топката ама бевме попрецизни (4 шута во рамки на голот, од кои 3 тресеа мрежа). Браво за Сколси, прогласен за Man of the Match, иако мислам дека и В.д.Цар имаше одлична игра. Браво и за Чики, му посакувам успешна и дооолга кариера во Најдобриот тим. Се надевам дека го има срцето на Сколси, Гигси и Руни - One Life, One United - и ќе остане со нас до крај на кариерата.

Отидов сега да се пијанчам :)))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom