TheGeneral
Арогантно копиле
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 583
Дека виде ти срце на крајо? Јас гледам само помало и тројкаНе си го сватил...им се восхитува на младинците, не ги пцуе...гледаш има срце на крајот (<3)![]()

Дека виде ти срце на крајо? Јас гледам само помало и тројкаНе си го сватил...им се восхитува на младинците, не ги пцуе...гледаш има срце на крајот (<3)![]()
http://www.imagebam.com/image/236f5390735835Ке може некој да о стави слики од наптреварот со МЛС Алл Старс! или да ми најде некоја слилка од тој натпревар од Том Клеверли! Фала однапред![]()
Ќе пропушти некој натпревар од ПЛ ? Немаше најави за такво нешто колку што знам.А посебно радува што Валенсија заздравува побрзо од очекувањата и најверојатно ќе започне со полни тренинзи многу скоро.
Па се очекуваше да пропушти 2-3 утакмици, ама денес прочитав дека се опоравува побрзо од очекувањата, јас се надевам ќе биде фит за стартот или можеби ќе го пропушти само Њукасл.Ќе пропушти некој натпревар од ПЛ ? Немаше најави за такво нешто колку што знам.
Е добро де и лани на сител гледавмеНајверојатно ќе гледаме Англиско на сител телевизија ......... :tv:
![]()
Е добро де и лани на сител гледавме![]()
За Вардар е, но и за Манчестер. Баш добро прашање му постави Жарко...^^ За Вардар е момакот, мислам![]()