Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се најде лек против несоницата.
Само пуштете си ја утакмицата од денеска помеѓу Ливерпул - Челзи и тоа посебно од кај 60та минута и во тој пола саат ако не заспиете ќе биде чудо. Па ок да се реди утакмица ама овоа денеска беше:nesvest::nesvest:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Луѓе ние сезонава не сме моќни за себе да си направиме услуга.Не сме моќни за себе да подигниме ниво на игра за себе да победуваме за наше задоволство.Не па да се мотивираме за да играме за други.Ако очекувавте Ливерпул кој губеше од Портсмут,беше елиминран од ЛШ и ЕЛ (второто пред само три дена) реално сте се лажеле и се лажете.Ние за вас сме Лузерпул уште одамна не од денес.На крај крајава онака по нашки аматерски фанови да речеме како да се мотивираат кога цела сезона неможат да ги израдуваат сопствените фанови а не други да радуваат.Посебно не за оние за кој се Лузрепул(навивачки) и најомразен (Руни).Знам гневот е голем загубивте титула но тоа е реалноста...
Еве да не бидете пристрасни...Споредете...Очекувавте Лацио да го победи Интер вечерва?Попрво ќе се испотепаат самите себеси

Мене лично ако ме прашуваш еве ни мотив.Челзи изгуби и од Сити и од Тотенхем.Утакмици кои директно влијаеа на расплетото за тоа Ливерпул да нема шанси за ЛШ.Да го обвинувам Челзи за тоа?Не.Зошто?Челзи е крив што Ливерпул е мизерен сезонава?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дечки, најпрво да ви честитам, Среќни Првомајски празници на сите :)

А, и нека ни е честито победата над Сандерленд, јас немав можност да ја гледам, бидејќи овие два дена бев на пикник, но нон-стоп бев информиран околу резултатот :wink:... Сега ги видов и головите од двата дуели, и штета што Лузерите изгубиле, намерно или ненамерно нема да добиеме одговор, но јас сепак се надевав дека ќе го изиграат нивниот натпревар на деценијата и да извлечат реми, но :toe:

После овој дуел работите испаднаа на виделина колку тие се паднати ниско во последните дваесет години, со исклучок на нивната "Светла" 2005 година, предводени од нивниот капитен, но Јебига Некад раде Комплексе (денеска посебно) :smir:

Како голем оптимист и голем навивач на Манчестер Јунајтед, се надевам на Големо Чудо во последното коло, иако знам дека шансите за тоа се многу мали, но се додека постојат, јас ќе се надевам... Се надевам дека старите соиграчи на Валенсија максимално ќе се заангажираат за да му овозможат титула на нивниот екс-колега, кога веќе тие неможат :wink:

И да не се случи тоа чудо, јас ќе бидам задоволен од оваа сезона, бидејќи на почетокот од сезоната неколку фудбалски аналитичари ни даваа какви-такви шанси за освојување на 4-тото место :icon_lol:, а сепак ние до последно коло сме во борба за титулата :wink:

П.С. Не биле Лузерите единствените кои патат од Комплекси, доказ за тоа се навивачите на Лацио, нивниот тим губи 0-2 од Интер, а тие се радуваат како да освоиле титула:kesa:... Ова со П.С-от ми е офтопик :helou:

GLORY, GLORY & BELIEVE

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Дечки, најпрво да ви честитам, Среќни Првомајски празници на сите :)

А, и нека ни е честито победата над Сандерленд, јас немав можност да ја гледам, бидејќи овие два дена бев на пикник, но нон-стоп бев информиран околу резултатот :wink:... Сега ги видов и головите од двата дуели, и штета што Лузерите изгубиле, намерно или ненамерно нема да добиеме одговор, но јас сепак се надевав дека ќе го изиграат нивниот натпревар на деценијата и да извлечат реми, но :toe:

После овој дуел работите испаднаа на виделина колку тие се паднати ниско во последните дваесет години, со исклучок на нивната "Светла" 2005 година, предводени од нивниот капитен, но Јебига Некад раде Комплексе (денеска посебно) :smir:

Како голем оптимист и голем навивач на Манчестер Јунајтед, се надевам на Големо Чудо во последното коло, иако знам дека шансите за тоа се многу мали, но се додека постојат, јас ќе се надевам... Се надевам дека старите соиграчи на Валенсија максимално ќе се заангажираат за да му овозможат титула на нивниот екс-колега, кога веќе тие неможат :wink:

И да не се случи тоа чудо, јас ќе бидам задоволен од оваа сезона, бидејќи на почетокот од сезоната неколку фудбалски аналитичари ни даваа какви-такви шанси за освојување на 4-тото место :icon_lol:, а сепак ние до последно коло сме во борба за титулата :wink:

П.С. Не биле Лузерите единствените кои патат од Комплекси, доказ за тоа се навивачите на Лацио, нивниот тим губи 0-2 од Интер, а тие се радуваат како да освоиле титула:kesa:... Ова со П.С-от ми е офтопик :helou:

GLORY, GLORY & BELIEVE
Па фала богу дека ке се радуваат:toe:,нормално дека нејќат Рома да земе затоа играчиве им пуштија на Интер

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Мене лично ако ме прашуваш еве ни мотив.Челзи изгуби и од Сити и од Тотенхем.Утакмици кои директно влијаеа на расплетото за тоа Ливерпул да нема шанси за ЛШ.Да го обвинувам Челзи за тоа?Не.Зошто?Челзи е крив што Ливерпул е мизерен сезонава?
:nenene:

Никој,ама баш никој не го обвинува Ливерпул за губењето на титулата. Манчестер загуби 7 меча и изигра нерешено уште на 5 најмалце,така да тука Ливерпул нема никаква кривица. Да ја тепаа утакмицата со Челзи на ОТ сеа немаше да ме боли долниот,но јебига... Мене ме изнервира тоа што играчите на Ливерпул освен првите 15 мин. не се замараа .А исто така по малце ми беа смешни и дел од фановите,кои место да жалат за очајната сезона и губењето на и така малите шанси за ЛШ,тие се радуваат што најверојатно Манчестер нема да освои титула.Тоа е смешно,дури и жално... Сеа до некаде ги сфаќам,но сепак што им е помило? Успех на Ливерпул,или неуспех на Манчестер?.. Како и да е,Ливерпул ни најмалце не е крив што Јунајтед нема да ја освои титулата. Сепак,да почекаме уште една недела,да не избрзуваме..Сеуште има надеж во мене за титула,ние навивачните на Јунајтед сме навикнати нашиот тим да прави Чуда и неочекувани пресврти.(сепак тука Виган треба да го направи чудото :)) Без разлика што ќе се случи за една недела GGMU!!!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Луѓе ние сезонава не сме моќни за себе да си направиме услуга.Не сме моќни за себе да подигниме ниво на игра за себе да победуваме за наше задоволство.Не па да се мотивираме за да играме за други.Ако очекувавте Ливерпул кој губеше од Портсмут,беше елиминран од ЛШ и ЕЛ (второто пред само три дена) реално сте се лажеле и се лажете.Ние за вас сме Лузерпул уште одамна не од денес.На крај крајава онака по нашки аматерски фанови да речеме како да се мотивираат кога цела сезона неможат да ги израдуваат сопствените фанови а не други да радуваат.Посебно не за оние за кој се Лузрепул(навивачки) и најомразен (Руни).Знам гневот е голем загубивте титула но тоа е реалноста...
Еве да не бидете пристрасни...Споредете...Очекувавте Лацио да го победи Интер вечерва?Попрво ќе се испотепаат самите себеси

Види типче, неможеш как прво да споредуваш Италијанска мафија со Англиски фудбал, и неможеш да споредуваш екипа как Лацио шо е у големата 20торка у Италија со Ливерпул шо у голема 4ка у Англија. Точно оти сезоонта на Ливерпул е изгубена и оти се ного слаби (за разлика од лани на пр.), ама тва ти е как да губеш 7-0 па ај да дадеш почесен гол. Можеше Ливерпул да изиграа за публика и да покаже колко голем клуб е, а шо они? падинат на ниво на Стоук и Виган за да го "заебат" Манчестер. Тва е патетика, немоќ, им дадеа на Челзи да ги ебат од двете страни, за на крај сите насмеани да си одат. И да точно оти никој не го обвинува Ливерпул за "изгубената титула" ама веќе коо дојде до таа ситуација, они можеа да играат за чест, барем нерешено. Дали таа година, наредната или за 2 год. Манчестер ќе стане најтрофеен англиски клуб, а Ливерпул по којзнаа кој пат ќе остане заебан и ќе се пуче на ГОЛЕМИ екипи за 1000 фунти-класичен пример за чума! :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Дуелот со Сандерленд го гледав на делчиња, не го пратев во целина, и видов дека Сандерленд имаше неколку опасни афрлувања во 16никот, но имаше и Јунајтед свои шанси и мислам дека заслужено победи.

Шансите за титулата се речиси никакви, но сепак ќе се оди на победа против Стоук и во основа сезонава мислам дека и не е толку лоша, ако се земат во предвид засилувањата и повредите.

Во основа кога чекаш од друг да ти заврши работа, не можеш да бидеш после премногу незадоволен што не испаднало како што треба.
Ама сепак на она лигаво педерче Џерард да му е*ам се женско во фамилија, заедно со малолетничката што наводно ја напумпал :) Тоа исфрустрирано ѓубре да не крене во животот никаков трофеј повеќе за оној шитнат гол денес. Искрено очекував денес голем отпор од Ливерпул, бидејќи во Англија обично се игра за чест, но си го потврдија статусот на Лузери со тоа што денес немаше ни напор од нив да направат нешто повеќе.

Нека се радуваат што го одложиле judgement day (кога Манчестер ќе ги помине со титули), и нека се радуваат на Европа Лига, ако поминат квалификации што мислам дека ќе играат:)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Шо запнавте за грешката на Џерард бе, робот е, компјутер, не греши?

После 120 минути во четвртокот што очекувавте денес од овој Ливерпул, башка без Торес во нападот?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.250
Поени од реакции
30.513
Настрана тоа, Нани шо повреда има и дали ќе се опорави?

Член од
28 јануари 2010
Мислења
493
Поени од реакции
117
За жал Челси зе ного поени от првите отбори. 6 од нас.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Шо запнавте за грешката на Џерард бе, робот е, компјутер, не греши?

После 120 минути во четвртокот што очекувавте денес од овој Ливерпул, башка без Торес во нападот?
Се виде целата утакмица беше подарок. Примија два гола па тек после се разиграа да не им дадат уште голови. Секој ќе ти го потврди тоа. И фанови на Манчестер, Челзи, Ливерпул и кој друг сакаш. Баш денес на факс за тоа правевме муабет сите рекоа дека подарена беше.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Дечки дај обезбедете некои линкови за после за дуелот на резервите со Вила.Ќе играат на Олд Трафорд,пишува во 15:00 BST (British Summer Time),најверојатно е 16:00 по наше.. Фала однапред :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Нани од натпревар во натпревар е се подобар и подобар и треба да го користиме да се надеваме дека селдната цела сезона ќе игра во форма и ќе биде во првиот состав. За вчерашната утакмица мислам дека можевме да ги победиме повеќе но Бербатов многу промаши што не е добро. За титула единствено можеме да се надеваме доколку Челзи киксне против Виган и изигра нерешено што јас мислам дека Челзи не би си дозволил да киксне против нив иако спортски се надевам дека тоа ќе се случи. Glory, glory Man United!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За наредна сезона Бербатов аут, Ернандез и Македа ин. Исто така осеќам Овен да не се повредеше титулата ќе беше наша, утакмиците кои ги изигра Бербатов сам во напад беа пропаст.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom