Дечки, најпрво да ви честитам, Среќни Првомајски празници на сите
А, и нека ни е честито победата над Сандерленд, јас немав можност да ја гледам, бидејќи овие два дена бев на пикник, но нон-стоп бев информиран околу резултатот :wink:... Сега ги видов и головите од двата дуели, и штета што Лузерите изгубиле, намерно или ненамерно нема да добиеме одговор, но јас сепак се надевав дека ќе го изиграат нивниот натпревар на деценијата и да извлечат реми, но
После овој дуел работите испаднаа на виделина колку тие се паднати ниско во последните дваесет години, со исклучок на нивната "Светла" 2005 година, предводени од нивниот капитен, но Јебига Некад раде Комплексе (денеска посебно) :smir:
Како голем оптимист и голем навивач на Манчестер Јунајтед, се надевам на Големо Чудо во последното коло, иако знам дека шансите за тоа се многу мали, но се додека постојат, јас ќе се надевам... Се надевам дека старите соиграчи на Валенсија максимално ќе се заангажираат за да му овозможат титула на нивниот екс-колега, кога веќе тие неможат :wink:
И да не се случи тоа чудо, јас ќе бидам задоволен од оваа сезона, бидејќи на почетокот од сезоната неколку фудбалски аналитичари ни даваа какви-такви шанси за освојување на 4-тото место
, а сепак ние до последно коло сме во борба за титулата :wink:
П.С. Не биле Лузерите единствените кои патат од Комплекси, доказ за тоа се навивачите на Лацио, нивниот тим губи 0-2 од Интер, а тие се радуваат како да освоиле титула:kesa:... Ова со П.С-от ми е офтопик :helou:
GLORY, GLORY & BELIEVE