HIM

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Прв бенд кај кој цел албум го бендисав....сега ретко ги слушам оти и не е добро се едно исотото да го слушаш но сепак имаат нешто повеке од добро....кој бил на EXIT ке знае што се случува со нив во живо....а и во Луксембург имаа добар концерт...
За кој албум зборуеш?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
А бе нов албум имаат или ја вшера халуцинрав кога глеав песна на мтв нова.
Не фатив името на песната само зирнав албумот озглеа venom doom беше сеа ќе зирнам ако е стварно да го симнам.

Знае некој нешто за ова или ја прв информирав?!

Е сеа видов venus doom било

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Новиот албум излегува на 18 септември. Мислам дека ќе биде супер албум, обавезно ќе го ислушаме.

B

black angel

Гостин
novosti od HIM.bleed well,passions killing floor i the kiss of dawn se najavnite pesni za albumot"VENUS DOOM"koj izlaga na 17.9.07.kaj nas sigurno ke go najdeme na krajot od mesecot:toe:imeno pesnata the kiss of dawn e napisana i posvetena na eden prijatel na ville vallo koj bil u depresija i se samoubil pred dve godini.pesnata e super moze da ja gledate na you tube eve link ili ako sakate da kontaktirate so grupata:
http://www.youtube.com/him

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Го преслушав веќе новиот албум. Не се тоа Старите HIM мислам дека тинејџерките нема више да сечат вени по нив. Нема веќе бејби, хани. свирхарт во текстовите. Гитарите се многу поистакнати накратко кажано звучат многу пометалски и помалку поп од порано.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Закон е новиот албум, убедливо и тоа.... Најбољи до сеа...

N

NightFuneral

Гостин
хм...го видов спотот по телевизииве,и морам да кажам дека не се веке тоа што беа...некако како да ја губат старата публика..

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не му ја мислете многу, земајте го новиот албум. Ако толку сте мрзи кажете кој сака јас торент ќе ви дадам.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Викате не се ко порано, а? Ај утре ќе се уверам 8)

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Го преслушав веќе новиот албум. Не се тоа Старите HIM мислам дека тинејџерките нема више да сечат вени по нив. Нема веќе бејби, хани. свирхарт во текстовите. Гитарите се многу поистакнати накратко кажано звучат многу пометалски и помалку поп од порано.
Колега baby, honey, sweetheart, darling..... одамна ги исфрлија уште од Love Metal ехехеее..... :)

Новиов албум беее...... :( уште не сум нашла време асално да го преслушам мХ. :nerv: Ај деновиве па ќе коментирам после :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Колега baby, honey, sweetheart, darling..... одамна ги исфрлија уште од Love Metal ехехеее..... :)

Новиов албум беее...... :( уште не сум нашла време асално да го преслушам мХ. :nerv: Ај деновиве па ќе коментирам после :)
Колешке има и во Love Metal и во Dark Light по малку такви моменти, ама овде нема ниту еден.:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom