Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
.................But.................

Lahm....vBojten.....Miho...Badstuber

...........Timoscuk.....vBomel...........

....Miler...............................Ribery
..................................Olic..........
..............Gomez......................

-------------------------------------
Руни Берба

нани сколс флечер валенсија

евра видич фердинант невил/рафаел

Вандер ЦАР :vozbud:

Ја сум уверен дека нема да изгубиме ако треба и у живот ке се кладам.. ако треба и гол на улица ке трчам ама да изгубиме нема шанси.. најмногу баерн што може да извади е нерешено.. мое мислење.. :D Со срека вечер.. Glory Glory

Едит: Иначе уплатено 2&3+ комбнирано 3.95 коефицинет.. :D

61576950.jpg

Најмногу баерн нека се надеваат на нерешено:pos2:

Pozdrav od allianz arena, eve go runi vekje se zagreva, pozdrav do cel fan klub, ke slavime vecer, bavarcite kako da znaat deka ke go jadat, site skisnati :(
Порака и поздрав од Ред Девил, ми ја пиша пред 30 минути :):)
Мора да славиме вечер, и така не се у некаква форма.

Аааааа и јас чекам виза за Америка.
Една од најголемите желби ми е да бидам дел од еден натпревар на Манчестер на Олд Трафорд, но и ова не е воопшто лошо. Се надевам дека ќе ми се оствари желбата ова лето :cuc:

aaaaaaaaaaa ајде уште 1 саат :vozbud::vozbud::vozbud:

Само господ знае дали ќе ги преживеам следните 3 меча..Ептен сум возбуден.. Нека ни е со среќа на натпреварот и да го победиме за поспокоен реванш на Олд Трафорд. Нешто ме влече на 1:3(дај боже да е така),но ќе видиме. Факт е дека ќе биде тежок и интересен натпревар. По малце ме нервира камерата на Алијанц,која е прениско според мене,но ајде нека е. Очекувам играчите да го остават срцето на теренот и да се борат до последна минута!

Glory Glory Man United!!!

:manutd:

Butt
Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber
Altintop, van Bommel, Pranjic
Müller, Olic, Ribery

ManU: Van der Sar - Neville, Vidic, Ferdinand, Evra - Scholes, Fletcher, Carrick, Park, Nani - Rooney

oficijalni sostavi za naptrevarot Robben ne e ni na klupa :tapp:

Man United starting XI- Van Der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Park, Carrick, Fletcher, Nani, Scholes and Rooney

bench: pig, berba, giggs, rafa, evans, valencia, gibbo

Робен не игра за Баерн,кај нас го нема Валенсија.

Официјален состав: Едвин Ван Дер Сар, Невил, Фердинанд, Видич, Евра, Флетчер, Сколс, Карик, Нани, Парк, Руни.
Резерви: Кушчак, Рафаел, Еванс, Гибсон, Гигс, Валенсиа, Бербатов.
Еве и слика како е преставно формациски.
24191_376670847046_223218942046_4221843_6761059_n.jpg

Значи и Робен дефинитивно не игра и го нема ни во резерви!

Среќно се надевам поточно сум сигурен дека Манчестер ќе победи али незнам дали со 3 или 4 нула среќноооооооо:vozbud::vozbud::tv:

Супер е, супер формација. Мислам добро е што е Валенсија на клупа, последните 2-3 натпревари некако многу изморен делуваше и не одеа продорите добро. Вака со Нани и Парк како крила ќе ги истуриме.

Ајде нека е со среќа после, и да победиме! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom