Воопшто не се согласувам, човекот едноставно брилјира по крилата, ретко кој обид му е изблокиран, само што сега нормално дека не може секој шут да му е асистенција.Одлично играме треба само вака да продолжиме и не ни бега тројна круна одбраната функционира одлично Видиќ и Фердинанд се одлични за Евра нема потреба да зборувам а Рафаел само малце искуство му треба.Руни досега 32 гола има и мислам дека ќе го стигне рекордот на Роналдо 42. Бербатов игра одлично постигнува голови и асистира. Од крилата моментално Нани и Парк се во подобра форма од Валенсија незнам зашто ама на човекот нагло му опадна форма но се надевам дека ќе ме демантира против Ливерпул!
Па кога ќе се прави втора тура маички ќе ве известам порано па вие или некој ваш другар или познаник нека дојде и нека каже бројче.Требаше во четвртокот за резервите да игра, но изгледа не бил сеуште фит па сега овој четврток изгледа ќе заигра за резервите .. КОНЕЧНО!
Ние од Струмица како да стигнеме до маичка? Некако да се договориме, бидејќи и јас сум заинтересиран
Абе не е проблем за Струмица, јас ќе земам за сите заинтересирани и кога ќе си идам од Ск ќе ви ги донесам. Само не знам со плаќањето како ќе е... иначе супер шо ќе биде црнаПа кога ќе се прави втора тура маички ќе ве известам порано па вие или некој ваш другар или познаник нека дојде и нека каже бројче.
Да, цената е 200 денари од маичка :smir:Доколку некој зема за струмичани рачунајте 1 за мене!200 денари е,така? :smir:
Кај нас бараш маичка од Челзи? Се работи за сериско печатење на еден ист дизајн на маички, тешко дека ќе може да се направи само една а и сигурно ќе кошта многу повеќе од 200Дај некој нека напраи од Челзи една маичка,да се избаци..
Ќе платам колку што е потребно.
Јас ќе ти направам 1 за 500е или 2 за 800е, и тва рачно, само кажи как сакаш да изгледа и бројче... ц ц цДај некој нека напраи од Челзи една маичка,да се избаци..
Нели од Иниеста поубаво ќе ти стои:baeh:Дај некој нека напраи од Челзи една маичка,да се избаци..
Кај нас бараш маичка од Челзи? Се работи за сериско печатење на еден ист дизајн на маички, тешко дека ќе може да се направи само една а и сигурно ќе кошта многу повеќе од 200
Јас реков за последниот натпревар и мечот со Милан не беше она од првиот натпревар иначе дечкото одлично игра сезонава затоа реков дека се надевам дека ќе ме демантира против Ливерпул! :tv: Харгривс најверојатно за прв пат ќе заигра за резервите против барнли во четврток!Воопшто не се согласувам, човекот едноставно брилјира по крилата, ретко кој обид му е изблокиран, само што сега нормално дека не може секој шут да му е асистенција.
Се надевам ќе бидат готови до тогаш. Секој нов апдејт за нив ќе го објавам тука за и вие да сте во тек. Иначе супер што ќе имаме шанса да запознаеме и наши фанови од други градови. Инаку не ми се верува дека ќе се примаат бројчиња за маички во недела, ама ако има втора тура обавено сите што немаат ќе бидат навремено и детално известени :smir:Мартинчо, глеј да бидат готови до недела, таман сите ќе бидат дојдени тогаш, знам ќе доаѓаат од други градови некои.Инаку, треба да си запишете шо број маичка мислам(M,L,XXL..) за да ви дадат.