Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Рунииииииииииииии. :)
Иначе не треба да не дават на 5+? :|

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Стариот бе добар е. Ај на Руни се навикнавме со глава да постигнува, ама кој очекуваше асистенција , а пред тоа и шут со лева од Гери. Цела сезона Гигс е феноменален, Сколс не извади кога требаше оваа недела , сега и Невил клучен. Искуството се покажува, нов договор за капитенот веднаш !

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
Руни покрај Бонера тешко поминува ама со глава може да даде 5 гола ако му нфрлаат добро. И на првата против него доби воздушен дуел.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Луѓе дајте асален линк бе, ме нервира вака кога гледам 5 минути, а 5 не гледам :nerv:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ајде, линк на италијански е ама... сепак има слика :)

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Супер изигравме, на нивни начин и на крајот само ќе кажам, АРИВЕДЕРЧИ БИЛАН, АРИВЕДЕРЧИ ПЕНЗИОНЕРОС!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Ништо различно од тоа што го очекувавме. Рутинска работа, а и така ќе остане до самиот крај. Додека го кажуваа Гигс во кадарот забележав дека под виндјакната носи маица со жолта боја. Дали е коинциденција или дава подршка во борбата против Глејзер.:wink::smir:

S

StereoLove

Гостин
Ова ме премногу нервира со наизменичното пренесување.Повеке Реал Мадрид го даваат отколку Манчестер Јунајтед.нели едно време и на 5+ се емитуваа што биде сега со тоа?
Инаку се на се ми се допадна играта,бравои за Руни,браво за Невил...одбраната е перфектна.

:salut:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Има ли маж што ќе го запре овој Ѕверот (Вејн Руни) ?:vozbud::vozbud:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Јавно кажувам па ако сакаат нека ме банираат:
-Да им е*** се да им е*** на овие од Канал 5, а посебно на Филе и другите со него што работат на овој т.н. “голем“ нивни проект за ЛШ. Да даде Господ гром да ги мавни да ги отепа и исто вака ко мене да ги пцујат и колнат сите навивачи на Манчестер и Милан (добро за овие сеедно е).
Па добро бе ова квалификации се или 1/8 финале каде секој, буквално секој натпревар заслужува да биде гледан посебно, а не вака да ме сецка Реал па Реал, Реал па Реал да им е*** се и нив. Ех што сакам да испаднат. Од толку “гледање“ не можам да искоментирам за нашата игра. ДАВАЈТЕ ЛИНКОВИ.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Gledam mnogu barate linkovi ! Zarem nemate RTS2 preku vasite kabelski operatori?

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
На овие отепаните навивачи на Билан да им се даде награда за најголеми оптимисти во УНИВЕРЗУМОТ!

Уште се надеваат на пласман понатаму:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom