Партнерка за матура

• Креатор на темата Креатор на темата nekk1
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе не туку комплицирајте по многу.
По правилата на нештата партнерка треба да ти биде девојката со која си бил најблизок од класот и со која највеќе ти иде муабетот или па ако имаш по некоја случајност женска од клас(ама да беше така немаше да се прашува)
Се купува корсаж(цвет на рака) ќе ја прашаш што боја и е фустанот идеш истиот ден на цветен пазар и го зимаш ти го прават по порачка за 15 минути и сите среќни весели.
За поклони по договор со партерот/партнерка.Лично јассо партнерот се договоривме да не си купуваме.
И партнери не ја заборавајте партнерката и не се однесувајте џентлменски:smir:
Ајт доста ви е:wink:И со памет:pipi:

Де постири некоја слика да те видам :pos2:
Не се замари, не им дигај цената, ако има ќе има, ако нема, па ќе има. :)
Јас не планирам да се облечувам ептен класично, сакам малко спортски (не у тренерки), не ни лагам да викам лимузината на Летница и да се филмам как да сам завршил за доктор на науки или да сам човек со нај нај високо образование. Филм.
За ситниците ќе ги питам другарчињата од минатта генерација. За партнерка е лесно, односо у класо и воопшто у шкоoлто е 2:1 за женските. :)
brat vlezi kaj mene vo profilot imam edna slika klaeno:wink:
inace i vo mojata skolija odnosot na cupina e 2:1 ama nikoja nejki da idi so mene poarno sami bi odele :)

Луѓе не туку комплицирајте по многу.
По правилата на нештата партнерка треба да ти биде девојката со која си бил најблизок од класот и со која највеќе ти иде муабетот или па ако имаш по некоја случајност женска од клас(ама да беше така немаше да се прашува)
Се купува корсаж(цвет на рака) ќе ја прашаш што боја и е фустанот идеш истиот ден на цветен пазар и го зимаш ти го прават по порачка за 15 минути и сите среќни весели.
За поклони по договор со партерот/партнерка.Лично јассо партнерот се договоривме да не си купуваме.
И партнери не ја заборавајте партнерката и не се однесувајте џентлменски:smir:
Ајт доста ви е:wink:И со памет:pipi:

A aко не си бил близок со никоја? :nesum:

A aко не си бил близок со никоја? :nesum:
Епа ќе си ја пробаш среќата со некоја од клас која ти се свиџа или па може и од друг клас ако веќе стварно нема некоја со која си бил близок.Во краен случај не е срамота и сам ако идеш.Ќе се најдеш со луџето таму и сите среќни весели:smir:

Партнерка треба да ви бидит најзгодното дејче у клас или генерација но јас препорачувам од клас прибидејќи полесно че ја остварите целта.

За тие што ќе си ја имаат како партнерка својата љубовница матурската вечер ќе ви биде уште една вечер каде што ќе се изопиете, изналапате и че се изнастискате. Многу интересно.

Ја више одбрав партнер:kesa:
Партнерките ќе идат две по две:jaj:

А шо да праиме ние електрашите?

^ напрајте си робот/машина фимејл :wink:
роботика ви иде верувам...

Хах :) Признавам ова е многу noob-ско прашање, ама ја не сум упатен воопшто во темава, па барам малку совети/помош. :)))

Епа вака:
Знаете, се ближи матурска вечер(има време, ама убаво е од сеа да се знае :) ) , јас имам најдено партнерка за матура, ама не знам што треба да правам :$ Како на пример, што да и’ купам, што треба да правам вечерта со неа...(разбирате, нели?)

И btw, како би ми предложиле да се облечам? Нешто спортски/свечено?

Чекам help од вас :)))

јас како женско би сакала саат например... некое спортско/елегантно. нема да згрешиш.

MudflapGirlWatchLG.jpg

ripcurl-girl-ripcurl-monaco-watch.JPG

G96025L_large.jpg

или комплет обетки гривна ланче... секако ке ти помогне другарка некоја.

beaded-handmade-jewelry-set-blue-quartz-necklace-bracelet-earrings-gf-1.jpg

ocean-boa.jpg

507_0734_thm.jpg

или портмоне некое убаво да си го полни со пари :)

women_wallets.jpg

878000549.jpg

Women-s-wallet-4814.gif

или ако си ногу традиционален, идеш купуваш едно ќебе или бањарка :tapp:

и немој да бидеш клише, букет рози црвени... или нешто напрскано нежничко ситни цветчиња или само едно цветче, роза или не знам како се викат китките ке ми извинеш...

али прво да се договорете која сума мислите да ја потрошите еден на друг за да не стане непријатно како например,брат ми на партнерката, јас избрав сребрена нараквица со црни камења фрливме пари по плишени кутии букети и за возврат карирана кошулка во 3пати помалброј во кесе без етикета и упатство за перење итн... ми идеше да идам кај типката да си ја побарам гривната назад не само заради тоа што беше прилично скапа него премногу ми се свиѓаше мене како љубител на сребро, и да и го оставам само букетот и кутиичката шо сигурно повеке коштат од кошулката

да се дополнам... ако ве возат со кола, обавезно и отвараш врата, и подаваш рака нели тие џент`лменски лиготии... таму на првата балада или шо... ја покануваш на денс... после денсате, и ако си го имате мерако бегате на темно и се стискате :))))))

јас со мојо партнер се договоривме да си купиме саати и така :) ок јас добив и парфемче и букетче.

јас како женско би сакала саат например... некое спортско/елегантно. нема да згрешиш.

MudflapGirlWatchLG.jpg

ripcurl-girl-ripcurl-monaco-watch.JPG

G96025L_large.jpg

или комплет обетки гривна ланче... секако ке ти помогне другарка некоја.

beaded-handmade-jewelry-set-blue-quartz-necklace-bracelet-earrings-gf-1.jpg

ocean-boa.jpg

507_0734_thm.jpg

или портмоне некое убаво да си го полни со пари :)

women_wallets.jpg

878000549.jpg

Women-s-wallet-4814.gif

или ако си ногу традиционален, идеш купуваш едно ќебе или бањарка :tapp:

и немој да бидеш клише, букет рози црвени... или нешто напрскано нежничко ситни цветчиња или само едно цветче, роза или не знам како се викат китките ке ми извинеш...

али прво да се договорете која сума мислите да ја потрошите еден на друг за да не стане непријатно како например,брат ми на партнерката, јас избрав сребрена нараквица со црни камења фрливме пари по плишени кутии букети и за возврат карирана кошулка во 3пати помалброј во кесе без етикета и упатство за перење итн... ми идеше да идам кај типката да си ја побарам гривната назад не само заради тоа што беше прилично скапа него премногу ми се свиѓаше мене како љубител на сребро, и да и го оставам само букетот и кутиичката шо сигурно повеке коштат од кошулката
wow
убави потреби for being just a prom-date...

Најдобар подарок за матура за партнерката се напољетанки (Краш, Загреб) и една кеса кафе Браво или Паскалин (зависи кое има наградна игра моментално).

Ни ланци ни тракатанци нема да ја усреќат повеќе мајка и или баба и.

Од мое искуство(едно, ама вредно:)), најпрво треба да и купиш цветче за на рака. Гледај да не е некое огромно и по можност да е во боја складна со фустанот на твојата партнерка. Памтам дека кај мене во генерација некои машки имаа цветчиња на сакоата исти како тие што девојкитеги имаа на раката, ама некако ми е многу свадбарски тоа.
Подарокот не мора да е нешто многу скапо и ексклузивно, побитно е да го погодиш вкусот на партнерката и убаво да е купиш нешто што ќе и остане засекогаш- на пример јас не би сакала парфем затоа што ќе се потроши; партнерот ми купи сребрени обетки, прстен и алка со црни детали кои одговараа на мојата облека за вечерта и беше многу среќен кога виде дека ги носам на самата матура:) Значи некој накит со нормална цена, или пак часовник, новчаник... и не заборавај букет цвеќе за мајка и:)
За превоз, кај нас имаше различни договори - неколку парови заедно изнајмија лимузина, други дојдоа со сопствена кола(според мене многу лоша идеја, ќе се начукаш и ќе заборавиш каде си ја паркирал, или не дај боже ќе те фати полиција-партали прават навечер,т.е. рано насабајле во мај по булевариве), или пак некој пријател/роднина глумеше сопствен возач до местото каде што се слави:)
И не влагајте во american teenage movies многу многу - не значи дека ако ти е партнерка и се начука треба да спие со тебе вечерта.

толку имам да кажам:lollipop:

едит: најбитниот дел го заборавив:) Однесувањето кон партнерката е најбитно. Сега, не треба да сте ко слепо црево и нон-стоп да се влечете еден по друг, ама освен сликањето пред врата значајно е да ја поканиш барем на еден танц, да внимаваш(ако веќе ти е другарка или девојка, сеедно) да не случајно и се случи нешто лошо(да и се слоши или да не е при себе од пиење:)), и НИКАКо, повторувам НИКАКО немој да ја оставиш сама да оди од местото на славење до местото на афтерпартито, сепак заедно сте дошле.
btw добро ќе биде да имаш и сако, отсабајле е ладно и ако седите во парк или во школо добро ќе и дојде твоето палто(од лично искуство кажувам:))

^ Блубери4

2636turboprop_airplane.jpg

Дај не претерувајте!!! Матура. Голема работа. Па и да немаш партнерка - голем...а работа. Ептен амери4ки тин-филмови да се гледало што ти прави....

wow
убави потреби for being just a prom-date...

де бе ти па тоа се предлози. некој се договарат ич да не си купат. шо сакав и ја али партнеро ми беше ногу традиционален

секако тие ствари шо сум ги наредила... секое може да се најде за 800/100 денари. некои и помалку. како на пример портмоне или бижутерија

за оние шо веќе се решиле да подарууват.
иначе јас прв пат слушам за цвете на рака. интересно. кај нас го нема :(

де бе ти па тоа се предлози. некој се договарат ич да не си купат. шо сакав и ја али партнеро ми беше ногу традиционален

Абе и јас сакав партнерката едена холандиска за подарок ама нема. Многу традиционална беше и она.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom