Колку често носите штикли, и какви штикли поседувате ? upload слики ваши

?

..........

Гостин
Тоа и го кажав, дека не ти стојат убаво, и незнаеш да ги носиш :)

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Ај прочитај пред да напишиш нешто. Значи ми стојат убаво и ги носам убаво затоа што има само еден начин на носење. Како можи да незнам да ги носам? Ти велам дека и знам да одам, замо НОЗЕТЕ МЕ БОЛАТ. Би ти поврорила и по трет пат барем да знам дека ќе ме сфатиш -.-

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колку начини на носење штикли постојат? Или од искуство зборуваш? :)

Не можат сите да носат штикли и тоа е факт, како на пример некои како мене со хронични болки во грбот, но мене не ми пречат толку болките. Е сега некому му пречат па неможе :)

?

..........

Гостин
Ај прочитај пред да напишиш нешто. Значи ми стојат убаво и ги носам убаво затоа што има само еден начин на носење. Како можи да незнам да ги носам? Ти велам дека и знам да одам, замо НОЗЕТЕ МЕ БОЛАТ. Би ти поврорила и по трет пат барем да знам дека ќе ме сфатиш -.-
Во ред е, немав намера да те вознемирувам, ако не ти стојат не ти стојат неможеш против тоа..
Но јас сепак верувам дека си прекрасна девојка..

--- надополнето ---

Колку начини на носење штикли постојат? Или од искуство зборуваш? :)

Не можат сите да носат штикли и тоа е факт, како на пример некои како мене со хронични болки во грбот, но мене не ми пречат толку болките. Е сега некому му пречат па неможе :)
Па би рекол повеќе, значи правилно ти е избалансирано лесно дамско одење, како што и прилега на една млада дама.
Потоа имаш селско расчепатено курвинско одење...
И никакво одење, оние кој воопшто незнаат да одат, кршат раци нози кичми кога ке се качат на штикли :icon_lol:
Некаде мора да се припаѓа, ти велиш дека си последната група...:toe:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Во ред е, немав намера да те вознемирувам, ако не ти стојат не ти стојат неможеш против тоа..
Веќе се заебаваш нели?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

--- надополнето ---

Па би рекол повеќе, значи правилно ти е избалансирано лесно дамско одење, како што и прилега на една млада дама.
Потоа имаш селско расчепатено курвинско одење...
И никакво одење, оние кој воопшто незнаат да одат, кршат раци нози кичми кога ке се качат на штикли :icon_lol:
Некаде мора да се припаѓа, ти велиш дека си последната група...:toe:
Брат, стварно си машко и верувам дека се немаш качено на штикла :)))) ама ти викам не сите можат да одат на штикли, нема врска расчепатеност, знаење и не знаење да се оди на штикла. Да беше женско, ќе ти кажев, качи се, пробај, ама не си :)

Не им е на сите физиономијата и скелетурата градена за такви напори на кичмата :)

И не знам кај виде дека јас се ставам во последната твоја група од класификацијата, моите проблеми со грбот се од рана возраст, не се од тоа како знам или не знам да одам на штикли и не се толку силни. А и не е некоја филозофија, него тие што ги гледаш расчепатени така се преценуваат со висината на штиклата.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Римјанки абе ок, али штиклата го крева задникот и го прави проклето неодолив..:)
Епа ако го немаш, носи штикли. :pos2:

Иначе научно докажано е дека носењето на штиклите мојт да предизвикат многу работи а најмногу се оштетвит и деформират палецот а и 'рбетот а по то следвет други проблеми. Па ти види сега.:smir:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Епа ако го немаш, носи штикли. :pos2:

Иначе научно докажано е дека носењето на штиклите мојт да предизвикат многу работи а најмногу се оштетвит и деформират палецот а и 'рбетот а по то следвет други проблеми. Па ти види сега.:smir:
Ok,никој не не тера да ги носиме и по дома и насекаде...како Викторија Бекам шо одеше у парк со децата со 10-ка штикла.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Обожавам штикли и редовно ги носам ама кога се работи за вечерни излегувања, преку ден најчесто носам патикли, балетанки или гладијаторки.
Имам неколку пара за излегување и најчесто ми се отворени зашто мразам затворена штикла, на околу 8-10 цм, повисоки не би смеела да облечам зашто и онака сум многу висока и ќе отскокнувам од сите

Член од
29 септември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
штикли носам мн честоо скоро секој ден сум на нив затоа и мн пари фрлам на штикли и иам премногу со мојве ме молат тие со не ги носам да ги дадам на некој за да се расчисти малце од малце собата од кутии :/ патики носам ретко :)

Член од
29 септември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
штикли носам мн честоо скоро секој ден сум на нив затоа и мн пари фрлам на штикли и иам премногу со мојве ме молат тие со не ги носам да ги дадам на некој за да се расчисти малце од малце собата од кутии :/ патики носам ретко :)

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Не носам штикли, освен само кога морам по свадби и матурски.не ги мењам патиките за ништо :toe:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Почесто носам патики. А штикли носам само за забави, вечерни излегувања :)

Kajgana Shop

На врв Bottom