?
..........
Гостин
Тоа и го кажав, дека не ти стојат убаво, и незнаеш да ги носиш
Ај прочитај пред да напишиш нешто. Значи ми стојат убаво и ги носам убаво затоа што има само еден начин на носење. Како можи да незнам да ги носам? Ти велам дека и знам да одам, замо НОЗЕТЕ МЕ БОЛАТ. Би ти поврорила и по трет пат барем да знам дека ќе ме сфатиш -.-Тоа и го кажав, дека не ти стојат убаво, и незнаеш да ги носиш
Колку начини на носење штикли постојат? Или од искуство зборуваш?Тоа и го кажав, дека не ти стојат убаво, и незнаеш да ги носиш
Во ред е, немав намера да те вознемирувам, ако не ти стојат не ти стојат неможеш против тоа..Ај прочитај пред да напишиш нешто. Значи ми стојат убаво и ги носам убаво затоа што има само еден начин на носење. Како можи да незнам да ги носам? Ти велам дека и знам да одам, замо НОЗЕТЕ МЕ БОЛАТ. Би ти поврорила и по трет пат барем да знам дека ќе ме сфатиш -.-
Па би рекол повеќе, значи правилно ти е избалансирано лесно дамско одење, како што и прилега на една млада дама.Колку начини на носење штикли постојат? Или од искуство зборуваш?
Не можат сите да носат штикли и тоа е факт, како на пример некои како мене со хронични болки во грбот, но мене не ми пречат толку болките. Е сега некому му пречат па неможе
Веќе се заебаваш нели?Во ред е, немав намера да те вознемирувам, ако не ти стојат не ти стојат неможеш против тоа..
Но јас сепак верувам дека си прекрасна девојка..
Не, навистина верувам дека си прекрасна, и покрај тоа што не ти стојат штикли..:back:Веќе се заебаваш нели?
Брат, стварно си машко и верувам дека се немаш качено на штикла ))) ама ти викам не сите можат да одат на штикли, нема врска расчепатеност, знаење и не знаење да се оди на штикла. Да беше женско, ќе ти кажев, качи се, пробај, ама не сиВо ред е, немав намера да те вознемирувам, ако не ти стојат не ти стојат неможеш против тоа..
Но јас сепак верувам дека си прекрасна девојка..
--- надополнето ---
Па би рекол повеќе, значи правилно ти е избалансирано лесно дамско одење, како што и прилега на една млада дама.
Потоа имаш селско расчепатено курвинско одење...
И никакво одење, оние кој воопшто незнаат да одат, кршат раци нози кичми кога ке се качат на штикли
Некаде мора да се припаѓа, ти велиш дека си последната група...
Епа ако го немаш, носи штикли. :pos2:Римјанки абе ок, али штиклата го крева задникот и го прави проклето неодолив..
Ok,никој не не тера да ги носиме и по дома и насекаде...како Викторија Бекам шо одеше у парк со децата со 10-ка штикла.Епа ако го немаш, носи штикли. :pos2:
Иначе научно докажано е дека носењето на штиклите мојт да предизвикат многу работи а најмногу се оштетвит и деформират палецот а и 'рбетот а по то следвет други проблеми. Па ти види сега.:smir: