Ти си ми втор!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Ќе ме стрефи срце ... прв пат да се согласуваш нешто со мене
Абе види .. најчесто не си у право .. но еве сега си :wink:

Реалноста е поинаква има девојки кои шибаат возови меѓу нозе на 16 а друга страна има 20-21-22 годишни кои не ги интересира за што служи вагината освен за мочање ...
и тука си у право и да чувството е исто ко диносаурус да си видел :)
но суштината која е ... неможеш да очекуваш како маж да ебеш се наоколу шо ќе ти се укаже шанса .. а да најдеш некоја која никој не ја ебал .. едноставно ни математички неможе тоа да се докаже :)

освен ако нели ние мажите ебачишта кои ебеме по 20 жени у просек сме 20тина пати помалце бројни од жените на земјава :smir:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ти си ми втор..........денеска:toe:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ја мислев мала, а она 7мо да ти била...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Она вика втор си ми, јас викам втора си ми и готово!
На крај на краиштата, битно е да се ужива, а кој е како што, и не е битно...

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Вистинскиот маж не прашува кој е по ред туку се труди да биде последен :wink:.
Некогаш и негде во животот на една девојка некој мора да биде втор само што многу госпоѓици го злоупотребуваат тоа па и на овие “невиниве“ никој не им верува.

Лажам кога велам дека не сум му лута,а чурам одвнатре.
Лажам кога велам дека не ми смета ако излезе со другарите.
Лажам кога велам дека не сум подготвена за врска а уствари причината е дека не ми се свиѓа дечкото и да...
Лажам понекогаш дека сум свршила...тоа е тоа.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
А бре ај кажете кој како кога и за што ве излажал, тоа ми беше мене муабетот а не втор трет четврт...насловот го ставив симболично зашто тоа ’ти си ми втор’ е најсимпатична лага околу...Појасни сме сега?:toe:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Јас мислам поарно тоа и да не се прашува ... а што личи тоа ... А ЈАС КОЈ СУМ ТИ ПО РЕД? ... да не мислиш ќе ти кажам ... ај бркај работа ... што си правел во минатото тоа си е твое ... ако сакаш кажи си ако не не прашувај или не биди љубопитен ... тоа е сепак интима

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
зар постојат сеуште некои кои очекуваат да најдат женска/жена која е невина ?
тогаш резервирајте си некоја од 7одделение ... :toe: ако успеете да ја дочувате и неа .. :)

шо сте чудни еј ...

прво секој маж .. бара девојче и си става цртки колку ги поминал ... за потоа да ги батали за да прејде на наредната жртва
... а после сето тоа очекува дека ќе најде некоја невина? хехех (лицемерие?!?)... па сите биле невини ама само еднаш и некогаш одамна .. а ако се оптоваруавте со такви работи .. и ако тоа ви е мерка дали е женската добра и Ок тогаш сте во заблуда и ќе ве прогонува тоа цел живот .. :toe: во врската никогаш нема да бидете среќен ...:toe:
еве ја можам да ти ГАРАНТИРАМ за 5 девојки кои лично ги познавам на возраст од 20 години дека се невини! ако мислиш дека 15 16 години и сите се плескаат се лажеш.. може голем дел да али има и такви шо си ја чуваат на невиноста.. А... познавам и 20годишњаци шо се „ебачишта“ у маало а уствари се уште невини...

у врска со болдот.. ова ти така праеше? бараше жртви за да ставаш рецки на лифче и утре ден да кажеш види колку ги поминав??? ако праиш муабет за тебе океј

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Ме имаат излажано најверојатно 100 пати во животот -дека ме сакаат (типично )...
А на машките секоја девојка со која имаат секс им е 1000 по ред:nesum:, а на девојките -само првиот е прв,сите останати се втори..
Ако не знаевте прашајте ги седмооделенките ...

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Женски " Вистини " :)

• И јас те сакам
  • Со тебе за прв пат доживеав нешто посебно.
  • Обожувам кошарка...
  • Обожувам фудбал.
  • Ти си најдобриот љубовник до сега што сум го имала
  • Ти си најзабавниот маж.
  • До сега од сите “ а не се многу “што сум ги видела ти располагаш со НАЈГОЛЕМИОТ алат
  • Не се секирај, не зборам за тоа со другарките.
  • Не си крив ти, туку јас.
10. [FONT=&quot]Зошто да не бидеме само пријатели.

[/FONT]

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сигурно и коа свршуваат мислат на неколку мажи а не само на нас :D а никоаш не ни кажуваат :D :D :toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ова ти си ми втор ме подсетува како чашињата полни со ракија, се памтат и се бројат првото и последното чаше што е воедно и второ, а на останатите меѓу нив не се сеќава човек.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Сигурно и коа свршуваат мислат на неколку мажи а не само на нас :D а никоаш не ни кажуваат :D :D :toe:
Нема ни да ти каже. Мразам статистики, ама ќе искористам една кај што имаше дека голем процент од девојките мислат на девојки кога свршуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom