Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Бидејќи немам многу време, ако некој е љубезен да ми напиши 3-4 трилери/акции во ПП... ќќе му бидам благодарен :)

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
тогаш која е поентата помеѓу ПРЕДЛОГ ЗА ФИЛМ и ПОСЛЕДЕН ГЛЕДАН ФИЛМ СО КРАТКА РЕЦЕНЗИЈА??:toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
тогаш која е поентата помеѓу ПРЕДЛОГ ЗА ФИЛМ и ПОСЛЕДЕН ГЛЕДАН ФИЛМ СО КРАТКА РЕЦЕНЗИЈА??:toe:
Поентата е да престанеш да тролаш, читај предлози ако ти се читаат и не мрчи многу да не се враќам на форум.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.113
Препорака за некој понов германски филм а да не е das leben der anderen или downfall ?(по можност да немат многу експлицитни сцени ;) )

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Препорака за некој понов германски филм а да не е das leben der anderen или downfall ?(по можност да немат многу експлицитни сцени ;) )
Рагледај ја листава и одбери си било што, тука ти се најизвиканите Германски филмови во последнава декада, супер филмчиња:) http://www.imdb.com/list/JcTQAenLWYY/

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
10.292
Goodbye Lenin! За мене најдобар германски филм. The Baader Meinhof Complex исто така е добар. А мааалку постар е Run Lola Run. Сите овие се супер, но уште еднаш - Goodbye Lenin! е must see.

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Покрај другиве што ти ги предложија, можеш да го земеш во предвид и Im Juli, ако бараш романтично и ведро филмче.

I

Intex

Гостин
RocknRolla напиша:
Ако денес го гледаме и Спејс Одисеј воопшто нема да ни биде футуристички, пошто пола од работите таму денес ги имаме.
Скајп, вселенски патувања, туристички спејс летови, мобилни телефони, триста курци.

У 70-та го имало тоа шо е прикажано на филмот?

Алекс е дел од општеството кое прави неред, лош казнено-поправен систем, угнетување, сублиманилни пораки, секс т.е. многу секс. И така.:)

V

Viktor g

Гостин
Јас би сакал да го погледнам филмов ако некој најде торент или некако да се симне нека ми пише порака

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Ова недела изгледав 20тина филмчиња и немам идеи веќе дај препорачајте ми неколку филмчиња од типот ,Научна фантастика , Акција ,Авантура и некое трилерче ако ви се наоѓа во репортоар (да бидат некој понови).

Вреди ли да се гледаат Awake и Exam ?

А може и некое филмче со некој експерименти така излишана приказна ,но со квалитет да биде ,немојте само со нула квалитет визуелни ефекти.

Aа да ,може и некоја мистерија само да не биде хорор.

Сега ќе речете овој бара многу ,ама јас кога си барам си кажувам што сакам а не како некој "ДАЈТЕ АКЦИЈА НЕКОЈА" .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова недела изгледав 20тина филмчиња и немам идеи веќе дај препорачајте ми неколку филмчиња од типот ,Научна фантастика , Акција ,Авантура и некое трилерче ако ви се наоѓа во репортоар (да бидат некој понови).

Вреди ли да се гледаат Awake и Exam ?

А може и некое филмче со некој експерименти така излишана приказна ,но со квалитет да биде ,немојте само со нула квалитет визуелни ефекти.

Aа да ,може и некоја мистерија само да не биде хорор.

Сега ќе речете овој бара многу ,ама јас кога си барам си кажувам што сакам а не како некој "ДАЈТЕ АКЦИЈА НЕКОЈА" .
Гледај го Exam. Мене не ми остави некој впечаток којзнае каков, имаше некои детали кои ми беа претеризми, ако сакаш ќе дискутираме откако ќе го гледаш, ама не е филмов ни па за фрлање. Се на се, добро потрошено време, не е после да се пцуеш кај ти заминале час и пол :)

--- надополнето ---

torrent od rango ako moze
Темава не е за барање торенти а ни форумов. Забрането е.

Kajgana Shop

На врв Bottom