Поентата е да престанеш да тролаш, читај предлози ако ти се читаат и не мрчи многу да не се враќам на форум.тогаш која е поентата помеѓу ПРЕДЛОГ ЗА ФИЛМ и ПОСЛЕДЕН ГЛЕДАН ФИЛМ СО КРАТКА РЕЦЕНЗИЈА??
http://www.imdb.com/title/tt0765432/Препорака за некој понов германски филм а да не е das leben der anderen или downfall ?(по можност да немат многу експлицитни сцени )
Рагледај ја листава и одбери си било што, тука ти се најизвиканите Германски филмови во последнава декада, супер филмчиња http://www.imdb.com/list/JcTQAenLWYY/Препорака за некој понов германски филм а да не е das leben der anderen или downfall ?(по можност да немат многу експлицитни сцени )
Goodbye Lenin! За мене најдобар германски филм. The Baader Meinhof Complex исто така е добар. А мааалку постар е Run Lola Run. Сите овие се супер, но уште еднаш - Goodbye Lenin! е must see.Препорака за некој понов германски филм а да не е das leben der anderen или downfall ?(по можност да немат многу експлицитни сцени )
Покрај другиве што ти ги предложија, можеш да го земеш во предвид и Im Juli, ако бараш романтично и ведро филмче.Препорака за некој понов германски филм а да не е das leben der anderen или downfall ?(по можност да немат многу експлицитни сцени )
Ако денес го гледаме и Спејс Одисеј воопшто нема да ни биде футуристички, пошто пола од работите таму денес ги имаме.RocknRolla напиша:
Гледај го Exam. Мене не ми остави некој впечаток којзнае каков, имаше некои детали кои ми беа претеризми, ако сакаш ќе дискутираме откако ќе го гледаш, ама не е филмов ни па за фрлање. Се на се, добро потрошено време, не е после да се пцуеш кај ти заминале час и полОва недела изгледав 20тина филмчиња и немам идеи веќе дај препорачајте ми неколку филмчиња од типот ,Научна фантастика , Акција ,Авантура и некое трилерче ако ви се наоѓа во репортоар (да бидат некој понови).
Вреди ли да се гледаат Awake и Exam ?
А може и некое филмче со некој експерименти така излишана приказна ,но со квалитет да биде ,немојте само со нула квалитет визуелни ефекти.
Aа да ,може и некоја мистерија само да не биде хорор.
Сега ќе речете овој бара многу ,ама јас кога си барам си кажувам што сакам а не како некој "ДАЈТЕ АКЦИЈА НЕКОЈА" .
Темава не е за барање торенти а ни форумов. Забрането е.torrent od rango ako moze