Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не стигнал да го погледне филмов? Вака од трејлеров ми фаќа око. Се надевам дека не од оние филмови каде во трејлерот е ставено најдоброто од филмот.

Некој да не стигнал да го погледне филмов? Вака од трејлеров ми фаќа око. Се надевам дека не од оние филмови каде во трејлерот е ставено најдоброто од филмот.

Мене ми е во watchlist на имдб веќе некое време. Исто така очекувам пристоен филм, бар жанров и описов ми се погодени.
Не вервам уш многу да чекаме за добра снимка, па ќе видиме, отом потом. :)

Го симнав, ама сликата е с*рање иии не го гледав. Чекам за подобра снимка.

Помош да најдам филм од типот на Never Back Down ? :)

Пример Фајт клаб и нема баш толку сличност со Never back down коолку и да те наведва наслово на то.
Единствен мене шо ми текнува вака е Fighting, ама Never back down ми е подобар од него.

The Centurion (1961 film)

http://www.imdb.com/title/tt0055866/

Кога се работи за историски филмови предност давам на постарите...конкретно за овој случајно налетав,ама не успеав да најдам watch online или некој торент...кој најде пиво частам??:smir:

ПС Ако има тема за ова слободно пребацете...

http://www.imdb.com/title/tt0055866/

Кога се работи за историски филмови предност давам на постарите...конкретно за овој случајно налетав,ама не успеав да најдам watch online или некој торент...кој најде пиво частам??:smir:

ПС Ако има тема за ова слободно пребацете...

Тешко дека некој ќе те разбере со ваков пост. Која е поентата на ваква тема? Ти го преместив мислењето овде, зашто тема за посебен филм не се отвора на подфорумов.

Blood and Bone
The Boxer
Million Dollar Baby(мада ако бараш стриктно како nbd овој и нема баш да ти фане око)

Пример Фајт клаб и нема баш толку сличност со Never back down коолку и да те наведва наслово на то.
Единствен мене шо ми текнува вака е Fighting, ама Never back down ми е подобар од него.

И ја би ти го предложил Fighting, интересното е што и ја барав еднаш слични филмови на Невер бек даун и налетав на овој, ама некако не би ги поврзал, единствено заедничко им е: рандом момак станува фаца тепач (бтњ саундтракот на Never Back Down го иам симнато и има доста ок песници:) )

Ако сакаш такви со тепање, би ти ги предложил Undisputed 1 и 2

А инаку еден сајт што може ќе ти користи у случајов а и на сите други што бараат филмови слични на други филмови или со одредена содржина: Jinni

Ме интереси дали некој останал под импресии од Lost in translation ?

А дали на некој НЕ му се допаднал Вечниот сјај на беспрекорниот ум? Многумина ќе ме нападнат, ама филмов воопшто не ми се допадна, тотално ме замори со безличноста. Освен глумата на Џим Кери, ништо друго не ми остави впечаток. Едвај чекав да заврши и го избришав инстант. Мислам дека е преценет филм.

А дали на некој НЕ му се допаднал Вечниот сјај на беспрекорниот ум? Многумина ќе ме нападнат, ама филмов воопшто не ми се допадна, тотално ме замори со безличноста. Освен глумата на Џим Кери, ништо друго не ми остави впечаток. Едвај чекав да заврши и го избришав инстант. Мислам дека е преценет филм.
Не ми текнуваше на филмов, морав да пуштам трајлер за да се потсетам дали сум го гледал. Значи и мене не ми остави/л впечаток. Али не е ни лош филм, можеби преценет, но не лош.

Мене, го делиме мислењето за филмов..да добар е морам да признаам дека има некои интересни елеметни и прилично оргинална идеа, но некако ми е не - целосно реализирана, добро почна лошо се разви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom