Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Некој да не стигнал да го погледне филмов? Вака од трејлеров ми фаќа око. Се надевам дека не од оние филмови каде во трејлерот е ставено најдоброто од филмот.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Некој да не стигнал да го погледне филмов? Вака од трејлеров ми фаќа око. Се надевам дека не од оние филмови каде во трејлерот е ставено најдоброто од филмот.
Мене ми е во watchlist на имдб веќе некое време. Исто така очекувам пристоен филм, бар жанров и описов ми се погодени.
Не вервам уш многу да чекаме за добра снимка, па ќе видиме, отом потом. :)

T

Tetro

Гостин
Го симнав, ама сликата е с*рање иии не го гледав. Чекам за подобра снимка.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Помош да најдам филм од типот на Never Back Down ? :)

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Пример Фајт клаб и нема баш толку сличност со Never back down коолку и да те наведва наслово на то.
Единствен мене шо ми текнува вака е Fighting, ама Never back down ми е подобар од него.

F

FilipMacedon

Гостин
The Centurion (1961 film)

http://www.imdb.com/title/tt0055866/

Кога се работи за историски филмови предност давам на постарите...конкретно за овој случајно налетав,ама не успеав да најдам watch online или некој торент...кој најде пиво частам??:smir:

ПС Ако има тема за ова слободно пребацете...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
http://www.imdb.com/title/tt0055866/

Кога се работи за историски филмови предност давам на постарите...конкретно за овој случајно налетав,ама не успеав да најдам watch online или некој торент...кој најде пиво частам??:smir:

ПС Ако има тема за ова слободно пребацете...
Тешко дека некој ќе те разбере со ваков пост. Која е поентата на ваква тема? Ти го преместив мислењето овде, зашто тема за посебен филм не се отвора на подфорумов.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Blood and Bone
The Boxer
Million Dollar Baby(мада ако бараш стриктно како nbd овој и нема баш да ти фане око)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Пример Фајт клаб и нема баш толку сличност со Never back down коолку и да те наведва наслово на то.
Единствен мене шо ми текнува вака е Fighting, ама Never back down ми е подобар од него.
И ја би ти го предложил Fighting, интересното е што и ја барав еднаш слични филмови на Невер бек даун и налетав на овој, ама некако не би ги поврзал, единствено заедничко им е: рандом момак станува фаца тепач (бтњ саундтракот на Never Back Down го иам симнато и има доста ок песници:) )

Ако сакаш такви со тепање, би ти ги предложил Undisputed 1 и 2

А инаку еден сајт што може ќе ти користи у случајов а и на сите други што бараат филмови слични на други филмови или со одредена содржина: Jinni

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Ме интереси дали некој останал под импресии од Lost in translation ?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
А дали на некој НЕ му се допаднал Вечниот сјај на беспрекорниот ум? Многумина ќе ме нападнат, ама филмов воопшто не ми се допадна, тотално ме замори со безличноста. Освен глумата на Џим Кери, ништо друго не ми остави впечаток. Едвај чекав да заврши и го избришав инстант. Мислам дека е преценет филм.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
А дали на некој НЕ му се допаднал Вечниот сјај на беспрекорниот ум? Многумина ќе ме нападнат, ама филмов воопшто не ми се допадна, тотално ме замори со безличноста. Освен глумата на Џим Кери, ништо друго не ми остави впечаток. Едвај чекав да заврши и го избришав инстант. Мислам дека е преценет филм.
Не ми текнуваше на филмов, морав да пуштам трајлер за да се потсетам дали сум го гледал. Значи и мене не ми остави/л впечаток. Али не е ни лош филм, можеби преценет, но не лош.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Мене, го делиме мислењето за филмов..да добар е морам да признаам дека има некои интересни елеметни и прилично оргинална идеа, но некако ми е не - целосно реализирана, добро почна лошо се разви.

Kajgana Shop

На врв Bottom