Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И јас сум сериозен кога викам дека изумреа комедиите одамна...Ама ај да ублажам болка еве ти некој предлози...

Hot Tub Time Machine
Date Night
Death At A Funeral
Get Him To The Greek
Grown Ups

Еве ти нешто шо ми текнува па види .....Сеа Иосоно ке не потепа...требало у предлози да пишеш.
Добар е и Dinner with Schmucks, ако ти се свиѓа таков деструктивен хумор. :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Death at a Funeral so Crncite glej go ne so belcite, ima dve verzii xD inace od ovie site se dobri samo ovoj Date Night nekako ne mi stima :D
И јас сум сериозен кога викам дека изумреа комедиите одамна...Ама ај да ублажам болка еве ти некој предлози...

Hot Tub Time Machine
Date Night
Death At A Funeral
Get Him To The Greek
Grown Ups

Еве ти нешто шо ми текнува па види .....Сеа Иосоно ке не потепа...требало у предлози да пишеш.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Сте го виделе треjлерот за овај филм? Можам да замислам какво адреналинско уживање ќе биде. Жени со оружје, најјако нешто :vozbud:

[video]http://www.imdb.com/video/imdb/vi107256089/[/video]

Z

zmej gorjanin

Гостин
Сигбурно би те бендисал и 127 Hours. Јас го гледав вчера и би рекол дека е најдобрата епизода од I Shouldn't Be Alive :)
Ептен трогателен филм. Дени Бојл си ја знајт работата дефинитивно.
Џемс Франко одглуми за оскар, и знам дека ќе се изнервирам ако Џеси Ајзенберг го земит место него.
Ќе го гледам обавезно, го зимат сигурно (јес да и не беше така лош) а што е најтрагично (бар за мене) и Да сошл нетворк ќе земе оскар најверојатно.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624

Hot Tub Time Machine
Date Night
Death At A Funeral
Get Him To The Greek
Grown Ups

И да знаеш дека си за ќотек: тука треба да пише, не во предлози, 1000 пати е кажано :)

--- надополнето ---

Ха поентата не е да да те увери дека тоа стварно се десило туку да те натера да мислиш така одкога ќе го изгледаш, што очигледно и успеало. Ако ти се гледа нешто слично глеј го The Last Exorcism
Вчера и кажав да не го гледа Last Exorcism дека од истиот жанр е, не и се допаѓа концептот :)
А покрај тоа, Last Exorcism е и лош филм, не сакав да му пишувам рецензија... не го постигна филингот...

--- надополнето ---

The A - team

Незнам што друго да искоментирам,првиот филм на кој сум заспал 3 пати...Moжеби една од причините е што го гледав касно али тоа е.
На страна-малце поинтересен ми беше од The Expendables,но претерано немогуча акција помешана со ефтин хумор=zZzZzZzZ

А-Теам е многу подобар од Expendables, не знам како си можел да заспиеш :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
И да знаеш дека си за ќотек: тука треба да пише, не во предлози, 1000 пати е кажано :)

Лошо!!!! Сори beneamata шо те насочувам погрешно.
Него,има ли го некој гледано Stone ...Ако го има некој нека каже збор два јас прочита рецензии у темите ама ако има некој да додаде нешо да знам да трошам ли време и сообракај.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Вчера и кажав да не го гледа Last Exorcism дека од истиот жанр е, не и се допаѓа концептот :)
А покрај тоа, Last Exorcism е и лош филм, не сакав да му пишувам рецензија... не го постигна филингот...

Не е лош него е тешка катастрофа, 0/10.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Не е лош него е тешка катастрофа, 0/10.
Да, од целиот овој поджанр ако може да го наречам така, ова беше најлошиот филм што го гледав. Blair Witch беше супер, пошто не знаевме ништо, прв беше... сега кога сите знаат за што се работи може нема да им се допадне. Fourth Kind ме бендиса многу, за разлика од остатокот на форумов. Cloverfield е закон. Paranormal activity и Quarantinne се трпат. Имам пропуштено некој филм?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Да, од целиот овој поджанр ако може да го наречам така, ова беше најлошиот филм што го гледав. Blair Witch беше супер, пошто не знаевме ништо, прв беше... сега кога сите знаат за што се работи може нема да им се допадне. Fourth Kind ме бендиса многу, за разлика од остатокот на форумов. Cloverfield е закон. Paranormal activity и Quarantinne се трпат. Имам пропуштено некој филм?
Да, REC! :devil3: најдобриот заедно со Cloverfiled & Blar Witch.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Лошо!!!! Сори beneamata шо те насочувам погрешно.
Него,има ли го некој гледано Stone ...Ако го има некој нека каже збор два јас прочита рецензии у темите ама ако има некој да додаде нешо да знам да трошам ли време и сообракај.
Јас го изгледав пред некој ден се мислев да го пишам тука малце за дискусија ама ептен јак муабет паѓаше па да не расипувам атмосфера. Мене ми се свиѓаше, интересен филм, малце спор ама глумата е на највисоко можно ниво. Како драма ќе му дојде и крајот е малце чуден. Јас би ти препорачал да го гледаш ама да не очекуваш некое брзо дејство во филмот.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
E, ама е доста послаб во квалитет од REC.
Секогаш е така, само дека го изгледав Карантин и ми помина меракот да гледам филм со иста содржина. Кога го гледав не знаев дека е римејк...

Н

'Никола'

Гостин
Лелее како се викаше глумецов најлево? Мразам вака кога ми е на врв на јазик, а дури по два дека ќе ми текни. Help

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Лелее како се викаше глумецов најлево? Мразам вака кога ми е на врв на јазик, а дури по два дека ќе ми текни. Help

Е не може вака помош од пријател а? Сам ја погоди!!
:smir::nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom