LG Pop

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
Планирам да земам LG GD510 Pop го има ли некој добар ли е оти викат не ги бивало LG се расипувале. Мислам дека одговара на цената: 6450 ден. припејд од T-Mobile.

Член од
2 март 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Го земав јас, другар. Сега за сега сум презадоволен. Тачот го навикнав за 2 дена, менито е ок, камерата е супер како за без блиц, а аудиото мислам дека нема подобро. Башка со 600 ден кредит, телефонот испаѓа 5800. :salut:

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
И јас се мислам да го земам, ако може некој да сподели мислење/искуство... :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
7
И јас сакам да земам ама неможам никаде да најдам на при-пејд секаде се продава само на пост-пејд,а не ми одговара баш.

Ако некој знае во кој салон можам да го најдам нека кажува одма,телефончето стварно вреди за тие пари.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
И јас сакам да земам ама неможам никаде да најдам на при-пејд секаде се продава само на пост-пејд,а не ми одговара баш.

Ако некој знае во кој салон можам да го најдам нека кажува одма,телефончето стварно вреди за тие пари.
Види во т-мобиле јас го земав од тобако на припејд бидејки тогаш го немаше во т-мобиле и беше само припејд а еден другар мој го зема на постпејд од т-мобиле

Член од
26 јануари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
7
Види во т-мобиле јас го земав од тобако на припејд бидејки тогаш го немаше во т-мобиле и беше само припејд а еден другар мој го зема на постпејд од т-мобиле
Бато го најдов телефончево.Јас сум презадоволен според цената мислам дека е супер.

Kajgana Shop

На врв Bottom