(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
За нескафето пред спиење па сега не можам да заспијам..... у пичку материн пак ненаспан треба да одам на работа

Член од
31 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
1
Se kaam za poveke raboti no sepak prodolzuvam so zivotot.. mislam deka retki se tie lugje koi mozat da go pominat zivotot bez kaenje poradi toa sto site vo zivotot pravat greski ..:helou:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Се каам што играв фудбал,сеа све ме боли!!иначе општо за ништо не се каам..поминало..

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Зар е возможно да има некој што не се кае за ништо?

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Се каам што избрзано постапив во неколку ситуации,и што не размислив добро за многу работи. Се каам што имав одредени работи зацртани во глава за кои гледам дека не сум била во право,и сега пробувам да покажам дека сваќам дека сум згрешила,I wish i can change the things....

S

Shellshock nam67

Гостин
Се каам што избрзано постапив во неколку ситуации,и што не размислив добро за многу работи. Се каам што имав одредени работи зацртани во глава за кои гледам дека не сум била во право,и сега пробувам да покажам дека сваќам дека сум згрешила,I wish i can change the things....
se шо спомна ти исто ми се десило е сега минатот не може да се врати ама сегашноста ја следам будно и добро размислувам за секој чекор, макар и 10 пати

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Не требаше да идрндам вчера нешто... се надевам нема да има последици :se_ molam

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
za mnogu raboti se kaam ...ZA MNOGU od edinstven razlog so gi praam nepromisleno i brzo

B

BooBojan

Гостин
Се каам за неколку работи,ама било поминало.
Се каам што на моменти испаднав глуп ко коњ,ама не се каам што на моменти одбивав девојчиња,подоцна свакав какви биле.
Се каам што неколку пати каснев во некои работи,ама то је то јеби га.
Најмногу се каам што откажав со фудбалот,сега неможам да претрчам километар.

S

StormRage

Гостин
Претерав неколку пати... иако беше на пијанство сепак претерав...

П

Пепси_

Гостин
Моментално не се каам за ништо бе.... и да се каам шо ќе сменам ? поминало се....

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Се каам што најголемата желба ми се исполни.. Be careful what you wish for, cause you may just get it and don't know what to do with it..

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Нема зашто да се кае човек . Се што некогаш си направил, си го направил затoа што тоа си го сакал во тој момент. Take some responsibility.

Член од
31 јули 2010
Мислења
111
Поени од реакции
23
Дефинитивно што завршив средно во Моша

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
Не требаше да идрндам вчера нешто... се надевам нема да има последици :se_ molam

Јас не се каам за ништо јас се до сега направив ласерски прецизно и се испалнирано, добро понекогаш малце заебував ама тоа малце онака ништо не е дури и сум заборавил за тоа ама како и да треба да гледаме кон иднината прво кон тоа нешто што мислиме дека ке дојде прво, на пример сега прво нешто што ке дојде е лига на шампиони јас ке ја играм 100 евра синг дека ке тепа манчестер и да изгубам нема да ми биде воопшто криво... е еднаш пред 2 години играф спорска и стаиф 100 евра исто и ме заебаа НЕТРЕБАШЕ ТОГАШ ДА СТАВАМ МЕ ЗАЕБАА КОПИЛИЊАТА СЕ КААМ ШТО ИМ ПОВЕРУВАВ! МРШ ВИШЕ НИКАД НЕМА ДА ИГРАМ СПОРСКА НЕМА ДА ПИЈАМ !! НЕЕЕ

Kajgana Shop

На врв Bottom