(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss_sixty
  • Време на започнување Време на започнување
Se kaem koj ce kazem neso so ne treba pa posle da e kasno za da povleces toa so si rekol, sea se kaem so prekinav neso so go gradev skoro 4 godine

За се шо е од мојата уста или мозок, за ништо не се каам! И мислам оти никојпат нема да се каам за нешто!

Се каам што пуштив многу луѓе да заминат од мојот живот... :kesa:

Не дека не, ама кога и да се покаам за нешто одма се сеќавам на причината за таквата моја постапка и престанувам да се каам. Не дека секогаш ми држат место причините, ама па не сум совршена како што не е и никој друг:kajg:
Ова е суштината. Во моментот кога сме направиле нешто ни изгледало како добра опција...а после ако се покажало како лоша, јебига тоа е живот.
Свесно ако направиш нешто за кое знаеш дека ќе се покаеш и дека е погрешно тоа е друг муабет.
Мој совет ви е, немојте да се кате за ништо, ниту пак немојте да се доведете во сотиација каде што се кате за нешто што се направиле. Подобро покај за нешто што си направил одколку за нешто што не си направил нели :)

Претежно се каам за работи што сум сигурна деке можеле да излезат подобро, од што и самата јас би била задоволна, но кога веќе ќе ми текне е касно. И понатаму се надевам дека нема да напраам пак нешто ради кое ќе ја мавам главата во ѕид. На крај краева како што има кажано Дивајн...нит јас сум совршена, нит па другите.

Нормално дека се каам .. за многу работи , ама на крај се ќе испадне како што треба и пак ќе дојдат 5-те минути за да не се каам повеќе .

Сум се каел повеќепати,кога ке сум зафркнел нешто ептен,али тоа ти е живот,не иде се како што посакуваш:)
кисче

Што ќе се каам , што ќе смени тоа ? И да се каам и да не се каам исто ми се фаќа. Па на крај која е поентата на каењето ?

Џабе викаат демек пак да се вратаат од старт пак би ги праиле истите работи. Сите знаеме дека не е така. Јас се каам за речиси пола од тоа шо иам напраено у цел живот за мои 20 години, опфакам и ситници нормално. Нема чудење сам осум реална од како се проанализирав :toe:

Се каам за нешто што немав време да го кажам очи во очи со личноста а не е истиот ефект преку ПЦ -.- И МАКА ми е ... ;/

Се каам за некои работи, но после кога ќе сфатам дека нема фајде, дека од грешките се учи и дека едноставно немало да бидам тоа што сум ако не се случила онаа работа за која се каам (се надевам ме сфаќате :)), продолжувам понатака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom