Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Екс член на Џи Мада, сега еден од подобрите андерграунд мс-ја во Македонија. In Medias Res е неговото најдобро остварување според мене, и ако не се лажам за брзо треба да излезе неговиот нов албум. Омилени траки:
Ако БОГ не постои тогаш се е дозволено. А ако се е дозволено тогаш дозволено ми е и да убивам. Затоа од денеска имам во план да убијам 100 атеисти. Ако го избегнам законот и не ме откријат дека сум убил 100 атеисти тогаш нема ни кој да ми суди со оглед на тоа што нели БОГ не постои. Па пред кого тогаш би одговарал за моето злосторство??? Пред совеста сигурно нема затоа што нели ако БОГ не постои тогаш и совеста е ништо.Значи ако БОГ не постои тогаш се ми е дозволено па можам и да крадам.
Не го поштувам. Јаде гомна за скопската шема, „сере на нивните кафичи“, за после да пушта секој викенд музика во истите.
Или ова не му чини, па дисидент бил односно ако се борел против поредокот или системот немало да заврши високо образование во тој систем.Заврши Филозофски факултет -социологија и беше поинтелигентен од сите професори на Институтот заедно.
Во оваа сељачка држава само со сељачки јазик можеш да се разбереш..вие што го пљукате сигурно се пронаоѓате у неговите стихови..
Во оваа сељачка држава само со сељачки јазик можеш да се разбереш..вие што го пљукате сигурно се пронаоѓате у неговите стихови..