Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
друже седи си мирен...

Daniel против bama
Daniel има 617 убијци кој нанесоја на противникот 3122350 штета!

bama има 752 убијци кој нанесоја на противникот 2112010 штета!

Ти победи!
Daniel има 878 € добиени од ова!

Ti sedi miren.

Ајде и јас сум член на фамилијата.:)

15 луѓе сме веќе во фамилијата. Ни фалат уште 1.6м за уште еден хотел (екстра 5 луѓе), да се прошириме повеќе. Ајде, кој е за членување нека донира, откако ќе ме извести прво за да ги прибереме парите во банка одма.

Daniel против bama
Daniel има 617 убијци кој нанесоја на противникот 3122350 штета!

bama има 752 убијци кој нанесоја на противникот 2112010 штета!

Ти победи!
Daniel има 878 € добиени од ова!

Ti sedi miren.

ок ти кажав јас

15 луѓе сме веќе во фамилијата. Ни фалат уште 1.6м за уште еден хотел (екстра 5 луѓе), да се прошириме повеќе. Ајде, кој е за членување нека донира, откако ќе ме извести прво за да ги прибереме парите во банка одма.

Собирај парите одма ;)

Bama, koj e problemot so tebe? Ne sakav da te napagam bidejki si od kajgana, a mozam da te STOPAM koga ke mi tekne. I ne go napagaj Nikola-95, a pozdravot ke stigne

marko414 против Daniel
marko414 има 849 убијци кој нанесоја на противникот 3369925 штета!

Daniel има 618 убијци кој нанесоја на противникот 3122500 штета!

Ти победи!
marko414 има 243 € добиени од ова!​

И шо сеа?

Играта е таква, така да, ако бама сака, може до утре да те напаѓа, или другарот твој.

:smir:

хахаха не пред неколку поста бевте гласни дека ќе не растурите, па решив да направам фамилија, за да видам како ќе не ’’потепате’’ ама некако не ви иде :)

КАЈГАНА (фамилија) R . I . P

На бадијала за нецел 1 саат се направија фул 2 фамилии, а вие една не можете :).

Абе ај Ѕирни си која фамилија е пред твојата:back::pusk::pusk::pusk:

И шо сеа?

Играта е таква, така да, ако бама сака, може до утре да те напаѓа, или другарот твој.

:smir:

[/QUOTE]
Neka me napaga slobodno(ke izgubi), ama nema pravo da pcue. I so deka me napadna ti, jas mozam da kazam na drug, koj e mnogu posilen od tebe i toj da te napadne(no ne vo toa smislata), rabotata e sekoj sam da se sprotistavi.

Кој донирал пари,а ваљда видел дека Eyedea не е онлине за да ги собере парите ???:tapp:

Прво видете дали е онлајн,пишете му порака и после 2 минути донирајте ги парите,за да не ги соберат други,а сеа ваљда ке ги собере некоја од фамилииве и отидоа у вода еден милион :tapp:

Како да влезам во Кајгана фамилијава??? Ја запоставив играва последниве 2 недели :с

Кајгана - 31.058.730 моќ
Бадијала - 25.781.260
Бадијала! - 18.305.165

Вкупно 31.058.730 vs 44.086.425 :wink:

браво браво зверови :helou: као може бе цел ден да биде толку здркана цената у скопје за печурки цццццц

браво браво зверови :helou:

Само направив споредба оти рече со моќта моментално, ништо не се знае како и што ќе биде понатаму многу е важно каков ќе биде договорот со останатите уште појаки фамилии.

Кајгана - 31.058.730 моќ
Бадијала - 25.781.260
Бадијала! - 18.305.165

Вкупно 31.058.730 vs 44.086.425 :wink:

неможеш таква математика ...
Кајгана која од двете да ја нападне ќе ја победи ...
која од двете да ја нападне Кајгана ќе изгуби :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom