aleksandarreal
Sport fanatic
- Член од
- 15 мај 2009
- Мислења
- 905
- Поени од реакции
- 276
абе зашто ми дава по 250 кеш коа ќе ми кликнат на тајниот линк не ми е јасно нели беше 500
Ближалки крадеш?:pos2:Два дена во ред вршам исто злосторство преку 20 обиди имам и ми е на 27% и само еднаш ми успеа од сите обиди.:nerv::nerv:
Бравос.20 обиди а само една ти усеало.Мене ми устеа да го ограбам трговскиот центар со 6 % од прв пут.Немаш среќа брат.Два дена во ред вршам исто злосторство преку 20 обиди имам и ми е на 27% и само еднаш ми успеа од сите обиди.:nerv::nerv:
Не туку го уценувам претседателот.Ближалки крадеш?:pos2:
Здраво!
Ти беше нападнат од kolobt. Тој загуби и ти успеа да украдеш од него 1117 €
Поздрав,
Анонимен сведок
епа тоа не ти е ближалка на секој обид да ти се накачува за 1%Не туку го уценувам претседателот.
:kesa: 3 нуклеарки зеде и 16 кила печурки?? цц фејлКонечно успеав 760к добро е не е лошо 3 нуклеарки и 16 кг халуциногени печурки.
Ја праам 504кг дневно:tv:Конечно успеав 760к добро е не е лошо 3 нуклеарки и 16 кг халуциногени печурки.
:nesvest:Ја праам 504кг дневно:tv:
Зошто бе?Имам производство од 400кг се на се.:kesa: 3 нуклеарки зеде и 16 кила печурки?? цц фејл
Купи си сателит од Берлин.денес почнав да ја играм играва и интересна е, него свите што сакам да ги нападнем се од некојси друг град. можем ли некако да видим кој од кј е за да знаем кого можем да нападнем или треба на среќа цело време да штракам
Toj clen sum jas, a za vecerva imam drug u glaa koj sabajle nema da moze da igra ke pociva vo mir)))Пипелин, што се курчиш со 100 моќ не ми е јасно?
Се курчиш па им плачеш таму на тие педерите ко мало дете кога ке те нападнат...
И не ме убивте вие туку ме уби член на форумов...