Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Која е разликата помеѓу Сателит и Вселенска Станица? Освен во цената нормално.

^ не купувај ќе се згрешиш :) барем не сега за сега...послушај мој совет:wink:

da ne znae nekoj kako se zgolemuva kapacitetot za proizvodstvo na droga??poso ja imam povekje ubijci od toa so treba i pak ne mi se zgolemuva?

Марихуана
Моментално производство: 15 кг. на ден.
Халуциогени печурки
Моментално производство: 124 кг. на ден
Амфетамини
Моментално производство: 700 кг. на ден
Екстази
Моментално производство: 800 кг. на ден

da ne znae nekoj kako se zgolemuva kapacitetot za proizvodstvo na droga??poso ja imam povekje ubijci od toa so treba i pak ne mi se zgolemuva?

Па ти пишува. Треба да имаш одреден број на убиени мафијаши и уште нешто. Иди во Дрога па после тоа во Како да го зголемам капацитетот на производство

da sea vidov treba da se napagja tamu i da ubivam mafijasi:(( ja pa mislev deka samo ednoto od niv treba.btw ima nekoj kum tuka osven skydriver??

Абе ја иам тоа поефтиното што е. А ме интересира само која е разликата.

Го немам купено искрено, ме мрзи да патувам па во Скопје си седам. Патем мислам дека нешто не функционира.

која социјалка. ми вика патувањето е во точно 24 часот а веќе 15 минути поминаа и никако да тргне. па седмица не се чека толку бе:/

која социјалка. ми вика патувањето е во точно 24 часот а веќе 15 минути поминаа и никако да тргне. па седмица не се чека толку бе:/

Возот во 24 часот не работи :) порачај си нова карта. :wink:
едит: парите ќе ти се вратат.

кога се обидувам да нападнам некого ми пишува немаш доволно поени за напад или слично :) што треба да направам ?

кога се обидувам да нападнам некого ми пишува немаш доволно поени за напад или слично :) што треба да направам ?
купи си поени за напад,во продавница во скопје или софија:smir:

aj neka pociva vo mir mladicov:))))

Лесна му земја :)...плескам еден сабајлево, и оп гледам после првиот напад ми пишува дека бил нападнат 5 пати во тоа време. Сега остана на 4 сила па ќе видиме кој ќе го земе :) :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom