Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
абе зашто ми дава по 250 кеш коа ќе ми кликнат на тајниот линк не ми е јасно нели беше 500:toe:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Два дена во ред вршам исто злосторство преку 20 обиди имам и ми е на 27% и само еднаш ми успеа од сите обиди.:toe::nerv::nerv:

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Два дена во ред вршам исто злосторство преку 20 обиди имам и ми е на 27% и само еднаш ми успеа од сите обиди.:toe::nerv::nerv:
Бравос.20 обиди а само една ти усеало.Мене ми устеа да го ограбам трговскиот центар со 6 % од прв пут.Немаш среќа брат.

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Код:
Здраво!

Ти беше нападнат од kolobt. Тој загуби и ти успеа да украдеш од него 1117 € 

Поздрав,
Анонимен сведок
Се повикува колобт ако е наш ( од кајгана ) да престане со напаѓањето а воедно ја користам приликава да прашам дали ќе се прави кајгана фамилија ?? :nesum:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Конечно успеав 760к добро е не е лошо 3 нуклеарки и 16 кг халуциногени печурки.

Член од
20 февруари 2007
Мислења
77
Поени од реакции
8
денес почнав да ја играм играва и интересна е, него свите што сакам да ги нападнем се од некојси друг град. можем ли некако да видим кој од кј е за да знаем кого можем да нападнем или треба на среќа цело време да штракам :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Конечно долгоочекуваниот ранк Џебџија:pee:

денес почнав да ја играм играва и интересна е, него свите што сакам да ги нападнем се од некојси друг град. можем ли некако да видим кој од кј е за да знаем кого можем да нападнем или треба на среќа цело време да штракам :)
Купи си сателит од Берлин.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Пипелин, што се курчиш со 100 моќ не ми е јасно?
Се курчиш па им плачеш таму на тие педерите ко мало дете кога ке те нападнат...

И не ме убивте вие туку ме уби член на форумов...
Toj clen sum jas:), a za vecerva imam drug u glaa koj sabajle nema da moze da igra ke pociva vo mir:))))

Kajgana Shop

На врв Bottom