И мене ме заеба вчера. :jaj:Пазете го овој Trajche , приа фори со почит , мислеше дека ќе ме заебе и еве што ми вика
Sto se smees be gad , sakas da iznudis pocit a , skapnica edna - ова ја му пишав
epa druze do sea 80 dusi se fatia na stosot sto da ti kazam
snajdi se pa zivej
Ѓорче е бозопасен. Кога ќе се роди пак, пак ќе го дешниме... така одат овие работи...Затоа на никој не кликам ни почит ни линк од тие пораки што ми праќаат. И ако е од мојот град го напаѓам инстанто.
Почитувам едно, Си ми кликнал, ќе ти кликнам. Пилиштарци што ми праќаат пораки одма Delete.
Патем
Ѓорче Бој што стори бе брат? те распукаа? офффф...греота ти сакаше мене да ме утепаш а друг те утепа..
Па не ме заборавај мене да ја имам таа чест да удрам и јас една клоца :pos2::pos2::pos2::pos2: Ајде ајде ќе биде и тоаЃорче е бозопасен. Кога ќе се роди пак, пак ќе го дешниме... така одат овие работи...
Броузерот ти го блокира ..Идам во злострорства или било каде и нели претходно имаше копче Изврши за да направиш нешто....сеа го нема Изврши:uvo:пишува кликни на златниот пиштол а нема пиштолвчера се си беше во ред...само кај мене е вака или и кај вас?
Да,да одпосле видов во новости пишувало да стиснеш Ctrl+F5 ако го нема златниот пиштол......Броузерот ти го блокира ..
и кај мене беше така ..
пробај на Мозила или смени опции ..
Те дупчам, за да се нервираш и да јадеш многу гов** на форумов ....Пипелин, што се курчиш со 100 моќ не ми е јасно?
Се курчиш па им плачеш таму на тие педерите ко мало дете кога ке те нападнат...
И не ме убивте вие туку ме уби член на форумов...