jas sum cel zivot na dieta ,takva glupava gradba imam da sum probala sekakvi dieti no nitu edna ne bila efikasna kako onaa bez jagleni hidrati...momentalno ja potpomagam so turbo shlank..rezultati povise od odlicni.ovaa dieta e nameneta za ludje sto pomalku se dvizat ,i trosat pomalku kalorii,znaci dozvoleno e se da se jade salati zelencuk,ovosje meso masti se se ...treba samo da se zaboravi kako izgleda leb,slatko,kolaci ,banani,tikva,seker,grav,oriz,grasok,....najvazni se prvite 5 dena koga treba organizmot da se procisti,togas se preporacuva bistra supa so mnogu morkovi ,jabolka kolku vi dusa saka,kokoskino meso bez koza kolku vi dusa saka....i najmalku 2 litra tecnosti sekoj den....prvite 5 dena ke bidete iznenadeni..najmalku 5 kg vo start se gubat,potoa sekoj den po pola do kilogram .jas imam za 2.5 meseci skinato 36 kg.dietata e skapa ali e mnogu efikasna,i sto e najbitno kilogramite se odrzuvaat,podolgo vreme ako ne se preteruva so slatki & co.
za vreme na dietata se razbira deka nekogas se posakuva da se ukrade nesto...nema problem...togas iznajadi se slatki,spageti makaroni toj den ,a utredenta,pocni gi pette dena na procistuvanje...rezultatite nema da izostanat.ovaa dieta ja imam od eden doktor dimitrijevic i se vikase knigata "jesti a mrsaviti" no nekoj duduk mi ja zema i ne mi ja vrati....ako nekoj znae kade moze da se najde neka mi kaze ja kupuvam odma...
ajde devojcinja frlajte se na dieta...i uzivajte vo jadenjeto hehe