јас сакам :smir:...ник i-VANКој сака да размениме почит нека ми пише Dejan-Deki...?
Нека го, се извини човекот и само што се регнал не знаел баш како, штоАјсшутер koj mu e nick na 110%ЗеленоБел, mnogu kurnaz ovoj ziti se... kazi nick da go rasturime![]()
Примете ја мојата почит кон вас.Ја примив,не сум знаел дека олку ме поштуваш.:pos2:јас сакам :smir:...ник i-VAN
сеа ќе те испоштуем па врати ми :pos2:
Така бе луѓе смирете ја топката...не како Зилан да идете со глава у ѕид и да лапнете четири парчиња на театарот на соништатаНека го, се извини човекот и само што се регнал не знаел баш како, што![]()
Леле одвај чекам,само нека дадат да се формираат фамилии и ке почне војната:helou:.мафијаши од кајгана абе овие од бадијала провоцираат и прееска два члена ми ја пратија оваа порака :Верувам дека ќе биди Бадијала vs Кајгана некој ден. И негде позади нас ќе се ит.ком.мк. од toteto и Devil639
Еден ден ќе мора да ги секснеме у фамилија:wink:
мафијаши од кајгана абе овие од бадијала провоцираат и прееска два члена ми ја пратија оваа порака :Верувам дека ќе биди Бадијала vs Кајгана некој ден. И негде позади нас ќе се ит.ком.мк. од toteto и Devil639
Еден ден ќе мора да ги секснеме у фамилија:wink: време е да се спремаме фамилијарно
Уште чекам, два пати те напаѓам денес уште не ти текна зошто :helou: :smir:Ќе вратам бе ќе вратам.:smir:
А кои се тие ит.цом.мк ?Опааа нека бидат и ит.цом.мк и кој сака зад нас е цела Македонија x) хаха:jaj:
А кои се тие ит.цом.мк ?
Знам дека е страна али има ли некој јаки мафијаши од таму или овој тотето со 200 000 моќ го фалат ?страна бе друже ... цц