Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
81% Клошар
Вчера се регистрирав,до сега направив 81.
Има ли јачи ?

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
kako da znam koi mafijasi se vo mojot grad za da mozam da gi napagjam

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ајде ја за шофер.
NIck - Nesho
се би било добро ако микиосан беше онлајн и ни дадеше никнејм=) се до тогаш тапа. ако има некој друг за оружје нека ме цитира.

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
zemav bilet za u berlin da odam pred 00:00 casot i trebase da zaminam za berlin i sea mi pisuva sledniot voz trgnuva za 46 min, kako da otpatuvam??

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
zemav bilet za u berlin da odam pred 00:00 casot i trebase da zaminam za berlin i sea mi pisuva sledniot voz trgnuva za 46 min, kako da otpatuvam??
Па ваљда си у Берлин, оди во „Профил“ и види во кој град се наоѓаш.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
а да ни дадеш јузернејм и пасворд и да ти изиграме? види побарај си убаво, не за се нешто да прашуваш. никој од нас не научи одма да игра полека полека сите учевме, така можеш и ти.

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
а да ни дадеш јузернејм и пасворд и да ти изиграме? види побарај си убаво, не за се нешто да прашуваш. никој од нас не научи одма да игра полека полека сите учевме, така можеш и ти.
Nesakam da se zboruva vaka so mene, oni koi mi pomagaat ke imaat skluceno pakt so mene koga ke bidam na vrvot, a tie kako tebe ke me molat za milost

KE BIDAM NAJGOLEMIOT DON KOJ NEKOGAS POSTOEL

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Nesakam da se zboruva vaka so mene, oni koi mi pomagaat ke imaat skluceno pakt so mene koga ke bidam na vrvot, a tie kako tebe ke me molat za milost

KE BIDAM NAJGOLEMIOT DON KOJ NEKOGAS POSTOEL
исплашен сум веќе. те молам не ме убивај:(

хахааххаахахахахахахахахахахахахахахахахахахха:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::pipi::pipi::pipi::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Taka se stanuva poznat, ako sakas da se smiluvam zavrsiv vo zatvor pa oslobodi me
xaxaxa

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Ѓи Молиме Мафијашите од Кајгана да не го напаѓаат MrdnaN бидејки е нов..кога ке стане Кум ке потепа све живо и диво :)
Благодариме

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
кој сака да си замениме почит нека ми пише на играта , никот ми е Mourinho :):):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom