Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Вршете ги мисиите, дават повеќе моќ... ;)

Него кај да најдам сеф или треба да качам левел, уште сум клошар? :) У продавнца немамм..

Not Found

The requested document was not found on this server.
Web Server at mafia.mk

знае некој да ми каже шо е проблемот?

Not Found

The requested document was not found on this server.
Web Server at mafia.mk

знае некој да ми каже шо е проблемот?

кај мене отвара бе џими -.-

Напрај рефреш ќе се среди..

И да, праќајте ми покана за пријателество на Almighty да знам дека сте од кајгана...

Ами мене 50% од парите ми се шо ги обрав останатиет мафијаши, нека ми простат кајганџииве, али таква е играта :)
Значи не арчете пари на глупости, туку извршувајте ги мисиите и купувајте од оние јаките оружја, атомски и слично и после од послабите крадете, а за да не ве крадат вас чувајте ги парите у банка. :)

П.С. Не се лутете ако неко ве нападне, таква е играта, ако не сакате да ве напаѓаат ондак боље не играјте :toe:

Едит: Честитки! Ти беше унапреден во ранг Макро!

Зашто да не купуваме од послабите?!

Вршете ги мисиите, дават повеќе моќ... ;)

Него кај да најдам сеф или треба да качам левел, уште сум клошар? :) У продавнца немамм..
Значи идеш у продавница и горе ти пишува у таа и таа продавница има ова у кој град шо има еве тука глеам у амстердам има факај зимај карта за 10 мин тргнува воз :) Ја доаѓам накај скопје :)

Значи идеш у продавница и горе ти пишува у таа и таа продавница има ова у кој град шо има еве тука глеам у амстердам има факај зимај карта за 10 мин тргнува воз :) Ја доаѓам накај скопје :)

Знам знам видов, си купив карта веќе :)

Зашто да не купуваме од послабите?!

Зашто помалце моќ даваат :)

Пример за 200 пиштоли даваш 100к кеш и добиваш 5000 моќ, а со 100к кеш можеш да земеш брод и да имаш +10000 моќ. :)

Да прашам како да видам кој од кој град е ? :)

Зашто помалце моќ даваат :)

Пример за 200 пиштоли даваш 100к кеш и добиваш 5000 моќ, а со 100к кеш можеш да земеш брод и да имаш +10000 моќ. :)

бродот и атомската да ...
инаку за другите под бродот не вреди .. подобро Дезерт Игл ..

Кај може да се земе сателит или вселенска станица ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom