Г
Грејвдигер
Гостин
Вршете ги мисиите, дават повеќе моќ... 
Него кај да најдам сеф или треба да качам левел, уште сум клошар?
У продавнца немамм..

Него кај да најдам сеф или треба да качам левел, уште сум клошар?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вршете ги мисиите, дават повеќе моќ...
Него кај да најдам сеф или треба да качам левел, уште сум клошар?У продавнца немамм..
Not Found
The requested document was not found on this server.
Web Server at mafia.mk
П.С. Не се лутете ако неко ве нападне, таква е играта, ако не сакате да ве напаѓаат ондак боље не играјте
Едит: Честитки! Ти беше унапреден во ранг Макро!
Значи идеш у продавница и горе ти пишува у таа и таа продавница има ова у кој град шо има еве тука глеам у амстердам има факај зимај карта за 10 мин тргнува возВршете ги мисиите, дават повеќе моќ...
Него кај да најдам сеф или треба да качам левел, уште сум клошар?У продавнца немамм..
Значи идеш у продавница и горе ти пишува у таа и таа продавница има ова у кој град шо има еве тука глеам у амстердам има факај зимај карта за 10 мин тргнува возЈа доаѓам накај скопје
![]()
Зашто да не купуваме од послабите?!
Зашто помалце моќ даваат
Пример за 200 пиштоли даваш 100к кеш и добиваш 5000 моќ, а со 100к кеш можеш да земеш брод и да имаш +10000 моќ.![]()
Шо пари да не знаеш?Берлин.