Скопје: Ќе сурфаме на интернет додека се возиме во стари автобуси

• Креатор на темата Креатор на темата Vиктоr
  • Време на започнување Време на започнување
Sea u avtobus ke pocnat i lap topovi da iznajmuvaat a nisto cudno i kompjuternica da otvorat:D

Каква врска има владата со ова? Мене па Сител се повеќе ме воодушевува. Дури повеќе и од Шехерзад и Велики Брат. :tapp:

Денеш муабет на автобуска меѓу дедо и баба
Бабата-ЕЕЕеее не знаеш ти јас само што се вратив од Шведска.Нема таму акви чекања и плус застанува автобусот и се симнуваат како скалички за да се качиш.
Дедото-Абе знаеш и кај нас почнаа нешто да поправаат.Сеа нешто слушнав компјутери ќе ставале:toe:

Трагично...
Може да ти се расипат два автобуси дур да стигнеш од точка А до точка Б, ама битно нет ќе имаш(читај компјуетри) па ќе се забављаш:vozbud:

Ако нешто ме воодушевува тоа е бескрајната креативност на која наидувам во последно време...
Луѓево не слушнале дека мобилниот интернет веќе е секојдневно?
Ако веќе прават вакви сервиси, нека ги воведат во меѓуградските автобуси а не во 5-ка.. Во 5-ка често нема место за раче и газ камоли за комодитет за сурфање!?!?!?!?!
Е многу сме глобално болни!

Може да се најде место и за раче ама при барање на мобилниот може да брцне човек у "погрешен џеб" или при вадење да поткачи нечија ц*цка :wink: башка сурфањето да го изведува со мобиљката на таван од автобус

У петок ќе има сурфање? Мое мислење е да нема, ради пензионерите.

Да го пратам Груевски сабајле во 8 во 22-ка па да видам како ќе успее да го извади лаптопот...:tapp:

според мене треба и ТВ да стават оти знаете, не можат сите да уживаат у луксузот да имат laptop или мобилен шо ке може да се закачува на бежични мрежи. да прецизирам оти би требало да стават ТВ ама на секое седиште одпозади... да бидат рамноправни и тие шо ке се на интернет и тие шо ке си гледат ТВ :vozbud: :pipi:

Немам коментар, барем да почекаа да стигнат новиве автобуси.

Кој е за ХоН/Дота/Кантер партија 5в5 во дупла 57ца? Еден тим во првиот дел, друг во вториот.

Стварно незнам што фајде од ова, ај да кажеш да имаше место во автобус сите да седнат па да можеш да извадиш лап топ/мобилен. Ама во таа гужва уште тоа фали.

:uvo::uvo::uvo: - основна реакција.

Во преполна 22ка ќе си проверувам меил!:nesvest:
Во смрдлива раскантана 12ка, ќе сурфам со другаЧките и ќе лафиме и Чатуваме, је је :lud:

Во 2ка ќе се клацкам и ќе си мљацкам редејќи слики на ФБ.

:kesa:

Имаше една детска емисија... Здраво Генијалции...
Просто немам зборови за овакви мудрости.

еј кога сме кај автобуси, знае некој кој број автобус вози по улицата Перо Наков, накај кванташки?

:uvo::uvo::uvo: - основна реакција.

Во преполна 22ка ќе си проверувам меил!:nesvest:
Во смрдлива раскантана 12ка, ќе сурфам со другаЧките и ќе лафиме и Чатуваме, је је :lud:

Во 2ка ќе се клацкам и ќе си мљацкам редејќи слики на ФБ.

:kesa:

Имаше една детска емисија... Здраво Генијалции...
Просто немам зборови за овакви мудрости.

Ќе дојдат набрзо новите 80 автобуси али на вас изгледа не ви се чека.

хахаха... колку само државата си игра мајтап со народот :) како у некој комедија филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom