A
amco2009
Гостин
Научни чуда во Ку`ран убаво објаснети
Научни чуда во Ку`ран убаво објаснети
Влафче истото и од предходно шо до сега се постираше на форумов,тоест докази колку е научно издржан Куранот, исто срање само различно пакување.јебига изгледа е модерно да бидеш верски фанатик во денешно времеХммм
Може некој да се најде полезен и да објасни за шо ќуw се воа видеава, дека неам намера да минувам цел ден гледајќи бесполезни нешта? ЉОЉ
Komu be ti vlaf?? Rasprd.Влафче истото и од предходно шо до сега се постираше на форумов,тоест докази колку е научно издржан Куранот, исто срање само различно пакување.јебига изгледа е модерно да бидеш верски фанатик во денешно време
Ja majkataaaa??? Vernici i nevernici, a??Јас ништо не толкував јас само постирав други толкувале и вложиле труд а дали ке веруваш или не твое право тоа не дели на верници и неверници
Trust the Force Smexy, trust the Force!Доказ за постоење на паралелни светови:nesum:
....
леле немаш поим колку ме изненади и вчудо невиди!!
Сега веднаш ке се преобратам од атеист во муслиман ти благодарам што ми ги отвори очите
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Кое срање жити се не си сериозен со ова нели
Kako Hieni ste...Хммм
Може некој да се најде полезен и да објасни за шо ќуw се воа видеава, дека неам намера да минувам цел ден гледајќи бесполезни нешта? ЉОЉ
Мораат, затоа што другиот слот - слот за спамерски тролови е зафатен.....
Kako Hieni ste...
Се напаѓа и контрира на се што е нездраво за психата на младиот човекМораат, затоа што другиот слот - слот за спамерски тролови е зафатен.
Garfield nikoj od nikogo nebara da se preobrati kako prvo , kako vtoro ako ne ti se dopagjaat vakavi temi so dokazi pa nemozjes da gi pobies tie dokazi nemora da spamiras i da treses zeleni kraj krajev nemora ni da komentiras na ovaa temaa zaobidzi....Жифт'oчите??
Не бе, не знам кој по катаљардити пат отвора бесполезни теми и тоа без вовед, туку, постира линкови и на, држ,. ајде, сеа преобратете се.
Бесполезие.
Дајте, вовед, дискусија, понета, да видиме, не ми се гледаат јутјуб, оваа не е ТВ форум, ова е религија, да дискутираме.
Исто ко онаа темана шо е за музика малтене, со илахиите.
Никаква дискусија, само линкови до јутјуб.
КОЈ ФАКТИ БЕ СМЕШНО Е ДУРИ И ДА СЕ ПОМИСЛИ ДЕКА ВО ТИЕ ВИДЕА ИМА НЕКАКВИ СИ ФАКТИ УСТВАРИ СМЕШНО Е ШТО САМО ВИЕ ММОЖЕТЕ ДА ГИ ВИДИТЕ И ПРОТУМАЧИТЕGarfield nikoj od nikogo nebara da se preobrati kako prvo , kako vtoro ako ne ti se dopagjaat vakavi temi so dokazi pa nemozjes da gi pobies tie dokazi nemora da spamiras i da treses zeleni kraj krajev nemora ni da komentiras na ovaa temaa zaobidzi....
A ovie primeri se slikovito izrazeni za tie sto neznaat da citaat ili pak gresno citaat da pojasnam Dokazite se Tuka, Kuranot e Tuka otvorete procitajtegi navedenite primeri i uveretese deka toa e napisano pred 1400 godini sega jasno mi e deka boli faktot sto da se zjivee 2000godini vo laga i zabluda.
Ama Alah dz.sh e golem i prashta.