quote=smart ass;3340465]Знам дека Исламот е против самоубиства ми одговори омар ел фарук мислам...
Значи грешно сум те разбрал.
Види вака што се однесува за палењето куќи на невини луѓе...тоа е слично како и ОНА-која додека имаше примирје вршеше етничко чистење и бркаше и христијани...па и муслимани кои беа против војна+ крадеа..
Е сега ако ме прашаш мене помеѓу тие терористи и овие кои палеа куќи нема некоја голема разлика....
Но во едно ГРЕШИШП палењето не беше со амин од полиција и тогашниот устав,па и денес гарантира и тврди дека полицијата е да ги ЗАШТИТУВА ГРАЃАНИТЕ И НИВНИОТ ИМОТ...значи ако утре некој ти се закани или пак претепа со палка...ќе си добие што заслужува...мо во случајов ако МВР не беа способни бе пријателе да го спречат тоа,едно немаа солзавец,водени топови...значи само огнено оружје-а Македонија не е Иран па на протести да пука по свои граѓани...исто е и со низа демонстрации на граѓани,било албанци власи,роми....Македонци...стечајци-памтиш дека за малце сами ќе се испотепаа Лавовите со МВР...ахх тој татарофило љуБчо...тој ја утна сета...и веруј албанските партии немаат ни тронка придонес за албанците-Покојниот Трајковски е човекот кој понуди прифатливо решение кое е веќе имплементирано...албанските партии само гледат да добиваат поени лажејки(па и македонските-веруј колку ахмети и тачи ги сакаат албанците...толку бране и гвујо ги сакаат македонците...ахмети се вози во мерцедес скопје тетово и гледа на автопатот чесни граѓани македонци,албанци срби...кои нудат за џабе компири,грав...нешто кое го дала оваа земја благодарение на нивната пот...ете тоа ти е...
Што се однесува до кочани...види вака,македонија бирократска држава,еден печат може живот да те кошта,а не верувам со амин од полиција да има палење цивилни објекти....знаеш...сакаат МИТО,па тогаш ќе ја градат
....абе мој другар едвај одеше лекар го одби бе оти немаше 400 денари за општ преглед(т.е ЕДНА ФАКИНГ КНИШКА) а станува збор за живот па знаеш дека законска обврска на секој граѓанин во Р.Македонија е ако недај боже се случи несреќа,ил сообрачајка не да бега ко пизда...туку да помогне-во спротивно ем државата го тужи,ем евентуалните жртви од несреќата,а може и затвор да опне....а овој лекарот...толку од заклетвата,а го памтам копиљот-на такви зимање дипломата...[/quoте]