Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Супер журка, супер помин. Се беше топ.
И поздрав до сите што присуствуваа на забавата...:smir:

Највеќе мерак ми падна што ги упознав Ddime и ..
П.с. На нај-ха-це начин ја завршив журката. :)

Срам да ти е,не дојде да се упознаеме :)

Шу бише убаву чувича, сите накај дома ги глеаш се рехабилитираат на штиклине...:pos2: Браво за организаторите, луѓето од странство и дијаспората што дојдоа и за сите што немаа функција на теве камера прикачена за шанк. Поздрав до дружината со која дискутиравме за Track 2 :).

Јас облеков маица и чекав луѓето да доаѓаат накај мене.
Така да, shame on you!

Тебе те знам бе :)
Само не те видов,ваљда си се лапал цела вечер :)))
Тој што го болдирав не го видов,баш штета.

Тебе те знам бе :)
Само не те видов,ваљда си се лапал цела вечер :)))
Тој што го болдирав не го видов,баш штета.

Чуден начин на објаснување имаш, мене ме цитираш, него го болдираш...

Кој да те сфати.
И не се знаеме, си ме смешала со КОРУН!

Јас не дојдов поради здравствени проблеми...жал ми е :(

Срам да ти е,не дојде да се упознаеме :)

Само за ова ми е криво од вчера :kesa:

Кога отидовме фудбал да глеаме со Армин (јбг пари у прашање*), праевме за миднајт нешто моабет и ми вика „Леандра ми рече нон-стоп ме бришела“ - јас вака - :nesvest:.

*Реал во 92мин гољ гољ гољ :Д

Луда журка:vozbud: Одлично
Се запознав со мноооогу луѓе, ама искрено не ми текнува на сите, па да не биде едни памтам едни не, еве нема никого да пишам:)

Да ве информирам дека сликите се праќаат на marjan[мајмунче]kajgana.com (не се чудете за мејлот, намерно е вака напишан за да не стига спам) за после да бидат објавени во една уникатна галерија и за да не се расфрлаат насекаде :)

Нормално, зипнати :)

Супер провод, навистина треба да се осеќате криво вие што не дојдовте. :)

Let's do the twist again... *денса*

Добра забава, од првин свите седеја у место па после се размрдаја =] Запознав многу људи и едно големо фала до GodHatesUsAll и Zerostyle. Си знаа они зошто xD И на крај тие од секјурити беа груби, почнаа да ме гураа со сила, среќа четворица беа инаку....... ипак ќе излезев без проблеми xDDDDDDDD

Добра забава, од првин свите седеја у место па после се размрдаја =] Запознав многу људи и едно големо фала до GodHatesUsAll и Zerostyle. Си знаа они зошто xD И на крај тие од секјурити беа груби, почнаа да ме гураа со сила, среќа четворица беа инаку....... ипак ќе излезев без проблеми xDDDDDDDD

Ааа тоа обавезно, малку пред мали деца мора да се прават дека се они балкански МЖИ или МШКРАЧИНИ.....
И мене ми оставија силен впечаток момците, затоа и следниот пат нека ги посетат маскирани алфи да им ја искршат дискотеката.Можеби тогаш ќе ја научат навистина лекцијата, третман од нив како да сме некаков добиток, стадо говеда.... Тоа ти е, кога им даваш лиценци за обезбедување само на бандити и лопатари, тоа и ќе добиеш.

П.С.
Тоа е поранешно „Процес“.За тие што не знаат.

Убава забава, упознав некои луѓе, да не ги набројувам, зграпчив маица, испив неколку пива, поздрав до сите што беа, а тие што не беа нека дојдат нареден пат, ќе си поминат убаво. Ај чао.

Сеа се враќам дома ебате -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom