Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
То ти је Магде, хедна посебна балканска карактеристика, каде „касначот“ се здобива со посебна титула названа „ѕвездите последни доаѓат“. Од волку ѕвезди у држаава, неаме ни канделабри по улицине. Све испокршени.

:) На матура не ни делеа маички бе пааа:pipi:. Јес да имаше еден шо дое у онаква нормална, обична маица со натпис „Маичка за на матура“.:smir:

БИТНО! МИСЛАМ ОТИ Е УБО ДА СИ ПИШЕМЕ НА ЛИСТОЈ КОИ СНЕ.

Не не, ај да напишеме кој не иде!!

1. Корун.
2. Wot.
3. ..?

Не ме е јасна постапката „Доаѓање на собиранка откако собиранката ќе заврши„...
аииии:

what the heck? :wtf:
ја па мислев повозрасните ќе продужат и на сениор :nesvest:

То ти је Магде, хедна посебна балканска карактеристика, каде „касначот“ се здобива со посебна титула названа „ѕвездите последни доаѓат“. Од волку ѕвезди у држаава, неаме ни канделабри по улицине. Све испокршени.

баш така :tv:

Фраерски доказ е дека ако дојдеш последен на забава веќе сите кога се учукани или на добар пат, ќе примиш голем риспект на влез чиниш којзнае кој е влегол :)
Бељата е ... ние ја знаеме таа финта и нема да упали. :)

Ениуеј, HsIlOmEdUs е претепан од обврски деновиве, и кога вие ќе се шминкате он уште ќе биде зафатен, и кога вие утредента ќе се трезните он од 8 ќе биде на нозе, али сепак ќе биде присатен и активен. Чисто да ви покаже како модератор треба да се однесува.

Фраерски доказ е дека ако дојдеш последен на забава веќе сите кога се учукани или на добар пат, ќе примиш голем риспект на влез чиниш којзнае кој е влегол :)

Ениуеј, HsIlOmEdUs е претепан од обврски деновиве, и кога вие ќе се шминкате он уште ќе биде зафатен, и кога вие утредента ќе се трезните он од 8 ќе биде на нозе, али сепак ќе биде присатен и активен. Чисто да ви покаже како модератор треба да се однесува.

1. Moderator не збори дека е moderator.
2. Moderator не збори дека е moderator.
3. Moderator не се фали што и како прави за членовите.

Бан за Хси. :vozbud:

не пријателе, тоа пали евентуално ако имаш резервација и влагаш онака преку ред и го попунуеш последното сепаре во фулхаус забавата, само на тој начин ќе оставиш впечаток на манга и твојот маженствен потег ќе биде тема на муабет до следниот викенд :dancing:

Абе овие муабети у осмо ги праевме бе. Усоземјете се, држте нумера:

1. Moderator не збори дека е moderator.
2. Moderator не збори дека е moderator.
3. Moderator не се фали што и како прави за членовите.

Бан за Хси. :vozbud:

Aw snap! Дури и во тајтл тоа ми стои тоа.
Шит шит шит...

не пријателе, тоа пали евентуално ако имаш резервација и влагаш онака преку ред и го попунуеш последното сепаре во фулхаус забавата, само на тој начин ќе оставиш впечаток на манга и твојот маженствен потег ќе биде тема на муабет до следниот викенд :dancing:

Овде веќе за сосема друга таргет група се збори :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :vozbud::vozbud::vozbud:

малку еуфорија :pipi:

П.С

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: ако видите мало пијано човече што ви се приближува цело окезено и ви збори работи шо не може да ги разберете, јас сум и ширам љубов и прегратки ...and world peace :back:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :vozbud::vozbud::vozbud:

малку еуфорија :pipi:

П.С

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: ако видите мало пијано човече што ви се приближува цело окезено и ви збори работи шо не може да ги разберете, јас сум и ширам љубов и прегратки ...and world peace :back:

<4 :pipi:

Баже, сфативме веќе дека си ѕвезда на вечерта. И на 15 минути ако влезеш ќе се радуваме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom