Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
:)Туку новите членови,односно оние кој не познаваат многумина од форум и се прв пат на собиранка,слободно нека пристапат и нека се запознаат.
Хаха да бе... во Миднајт ако има само форумџии супер ако не... :

Прв пристапувам на некоја дотка :

Здраво срц јас сум LordDragonII ти...?
Срцката : WTF?!?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Абе запознавањето е најмал проблем :):)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Хаха да бе... во Миднајт ако има само форумџии супер ако не... :

Прв пристапувам на некоја дотка :

Здраво срц јас сум LordDragonII ти...?
Срцката : WTF?!?
-статус кво
--Даниела
-Нова си?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
-статус кво
--Даниела
-Нова си?
-- Даниела : Не, одамна излагам у Миднајт...
-- Статус Кво : WTF?

Недоразбирање...

За да не дојде до недоразбирање од овој тип како ќе препознаам кој е член а кој не, ако ми беше за обично излегување во град нема ни да одам таму (значи се доаѓа бикоз д кајгана спирит)

Или сме оставени на милост и немилост... :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Аман, ја убивате темава со тие детски муабети. Не може да стигне на ред да се напише нешто озбилно или недајбоже некој да си се договори како и со кого да стигне таму.
Кој што ќе кажел, кој како ќе врател, кој како ќе погледне, кој какви гаќи ќе носи, кој слави роденден ден претходно, а кој ден подоцна ... ц ц ц.:uvo:

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Јас доаѓам ако ме зема со себе Гордонгихејтасите, ак не пак ќе си дојдам.:)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Аман, ја убивате темава со тие детски муабети. Не може да стигне на ред да се напише нешто озбилно или недајбоже некој да си се договори како и со кого да стигне таму.
Кој што ќе кажел, кој како ќе врател, кој како ќе погледне, кој какви гаќи ќе носи, кој слави роденден ден претходно, а кој ден подоцна ... ц ц ц.:uvo:
Јас бев озбилен (на мој начин)...

Како ќе знам кој е член на кгн кој не?
Прв пат ќе идам :):)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас бев озбилен (на мој начин)...

Како ќе знам кој е член на кгн кој не?
Прв пат ќе идам :):)
Ако не ја оптоваревте темава со вакви постови, ќе видевте дека е напишано како ќе бидеме таму само Кајганџии. Резервирано е цело место само за нас.
И што ако идаш прв пат. Сите сме го поминале тоа. Ама ретко кој се однесува како да треба прв пат да запознае човечко суштество.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ако не ја оптоваревте темава со вакви постови, ќе видевте дека е напишано како ќе бидеме таму само Кајганџии. Резервирано е цело место само за нас.
Затоа го прочитав само првиот пост на Acid во кој ја немаше таа информација (дека само кајганаџии)... нмв :)

И што ако идаш прв пат. Сите сме го поминале тоа. Ама ретко кој се однесува како да треба прв пат да запознае човечко суштество.
Што ако идам прв пат?

Немам проблем за запознавање нови луѓе :) идам само ради собиранката, да запознаам кајганаџии (хехехехе).

За некои луѓе од форумот де.

?

..........

Гостин
Идам и јас, ај мејк десижн.:vozbud:

Се надевам ќе биде интересно, и ќе запознаам некој од фаците со кој минам време на кајгана.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Јас да не’ пријавам мене и Болиглава, и јавно да го поканам џимеј да дојт со нас, иако се имат изјаснато дека не идал. Се глеаме :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Доаѓам и јас.

Сакам да ги видам оние што ги неам видено 2 години :))))))

Се надевам на АфтерПарти :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
оооо собиранка, јас дури сега отварам форум ДА ДА Дефинитивно, не пат да се ронел не земјиште да се лизгало ништо не ме спречува да дојдам сега...до сега не сум бил на ниедна собиранка а толкуа време јадам трици на форумов па редно е мислам!
Ако има некој желба од Прилеп да оди слободно да ме исконтактира да не ака по афтобуси и возови.... гепекот голем ми е! хохохо :vozbud:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.395
LordDragonII no worries me znaes mene, pa ako imas problem so zapoznavanje na nekoi forumdziki just wistle for a hint.

Nego Dzimej get your ass over here, zs mi prais vaka?

Inaku kako sto rekov na prethodnata, i tuka vikam - potvrdeno prisustvo - osven ako semokjniot Set ne go potpali cunot na oziris da me klajt vo podzemjeto.

Kajgana Shop

На врв Bottom