Urban Festival Part 2 @Metropolis arena - 17.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Од 9 до 11 е Панчо, од 11 до 1 е Марчело, од 1 до фајрон се Ананда.

Ова од рукав го истресе?!
Како прво секогаш има ДЈ сет и пред и после главната фаца на вечерта, а како второ има 3 ДЈа, не е само Панчо.

Океј, Панчо и компанија биле.Еве ти флаерчето, ја од таму ги извадив.

w2kjnl.jpg

идам! накај 11 (:

Lupus ке ги продаваат за 200 максимум 250.. увек сум купувал од нив.

Бев, видов, се изнаиграв, сеа ќе си легнам:salut: (у споредба со грејтес иц сеа помалце се пушеше)

Лиор дое скичми си отиде, миксета да не му даеш на чоекот, немоеш да го избркаш. :pos:

Топ журковача. :)

Топ жур, се искичмив максимално :)

Ептен ми е криво што не ги дочекав Ананда, ама тоа е. Морав да испраќам една другарка...

За делот на Марчело незнам што да кажам освен генијалност. Одлична енергија пренесе, одличен избор на песни. Нешто неверојатно. Уште сум засипнат.

Ја фино лепо си влегов 12:45, Марчело го "ислушав" 2-3 песни, и ај гитла, дојде Навигатор ама многу ја отупе... Саат и пол сет... Барем да се сменеа со Satellite по пола да пуштаат... Нема везе. 2 ипол се избацува Lior од нигде, целиот у брзање ко да го бркала полиција, мести тоа опремата, застанува зад миксети и почнува да ги кичми сите на подиум. Иако не сум преголем фан на Full-On типот направи стварно јак сет. Скокање до кров... Негде околу 04:45 заврши, дојде NRG, си пушти музиката и се разотидовме сите по свој правец. Се на се, супер журка. Иако пак останаа малце луѓе до крај (околу 300 беа), до негде е боље така пошто имам место за играње прилично многу. Толку од мене, поз.

Закачете клипови на јутуб да видиме шо се дешавало

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom