Најбаранитe терористи во Русија

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Ако имаш ј***а оди и ти земи пушка

Не сум рекол дека сакам да гинат руси но тоа наскоро „ќе“ е идно време кое може само да се сака или претпоставува - ништо повеќе.

Оди зборувај со организацијата на руските мајки и потоа коментирај.

Загинуваат лидери на тие организации бидејќи тие се на првите борбени линии додека кај русите на боиштата се испраќаат 90% селско население а мамините и татините градски синови на телевизија ја гледаат борбата а да не зборувам за нивните лидери кои ја следат војната од Флорида, Кипар, палма де мајорка....

Како прво јас не реков дека ке земам туку ти се силиш многу и ако имаш ти ЈАЈЦА оди и спротистави им се на русите, а то дека не сакаш да гинат руси кажвај му го на друг не мене, друго ЛИДЕР на некој организација не смее да е на прв ред оти тоа е нејранливо место а лидерот е мозокот на организацијата и не смее прв да биде убиен, ама кога ке си фатиш со Спецназ работа ќе ти го кркнат ножо ако сакаш биди и во последната борбена линија. и предлог од мене земи смени си го никот оти не ти одговара тебе. А за тоа испраќале селско население 90% русите то да му пишиш порака на Саакашвили и ќе ти кажи дали е точно или не.

ЛИДЕР на некој организација не смее да е на прв ред оти тоа е нејранливо место а лидерот е мозокот на организацијата и не смее прв да биде убиен, а

Ништо не си знаел од воена логика. Најголемите битки се добивале кога лидерите биле на чело на тие битки. Наполеон Бонапарта, Александар Велики, Сулејман Величенствениот, Халид Бин Велид, Џеронимо, Бикот што седи, Ервин Ромел - пустинска лисица, Тито, Кемал Ататурк, Саладин се само некои од лидерите било политички било воени кои биле на првата или многу блиску до првата огнена линија и ги однеле најголемите победи во историјата. Хе

А за тоа испраќале селско население 90% русите то да му пишиш порака на Саакашвили и ќе ти кажи дали е точно или не.
А ти оди и разговарај со организацијата на руските мајки и ќе ја дознаеш вистината, и колку се и од каде се.

Ха, овие од другата страна ги немаат ни нив!
.

На убиени жени се радуваш - кукавица.

Храбар е оној кој се соочува со сличен на него и со посилен од него а не со жена и дете.

Ништо не си знаел од воена логика. Најголемите битки се добивале кога лидерите биле на чело на тие битки. Наполеон Бонапарта, Александар Велики, Сулејман Величенствениот, Халид Бин Велид, Џеронимо, Бикот што седи, Ервин Ромел - пустинска лисица, Тито, Кемал Ататурк, Саладин

http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Suvorov

Тишина сеа.

На убиени жени се радуваш - кукавица.

Храбар е оној кој се соочува со сличен на него и со посилен од него а не со жена и дете.

Ееее, сега сфати дека си кукавица?!?! Јас не почнав прв да постирам слики со мртви војници...

Ништо не си знаел од воена логика. Најголемите битки се добивале кога лидерите биле на чело на тие битки. Наполеон Бонапарта, Александар Велики, Сулејман Величенствениот, Халид Бин Велид, Џеронимо, Бикот што седи, Ервин Ромел - пустинска лисица, Тито, Кемал Ататурк, Саладин се само некои од лидерите било политички било воени кои биле на првата или многу блиску до првата огнена линија и ги однеле најголемите победи во историјата. Хе
Врска немаш!
Никогаш, ама никогаш лидерите не биле во првите борбени редови. Секогаш тие седеле назад и ја контролирале битката.

ова не е Кросајдеро бе одиш со крало и партали прајш помала војска, полека малце ако умри прв мозокот, другите како без глави ке шетааат и настанува паника, не знаат што да прат, едноставно на најслабата точка се удрени и готово. затоа лидерите се скриени и командуваат од безбедно место.

А ти оди и разговарај со организацијата на руските мајки и ќе ја дознаеш вистината, и колку се и од каде се.
Пак ќе ти речам, другата страна ги нема ни нив...добиле тоа што заслужиле, провоцирани од странство кои НАМЕРНО убиваат деца...

Офф топик: Доку е и албанско презиме/име, така што еве уште еден доказ дека албанците потекнуваат од Кавказот :)

И Русите имаат вина оти сакаат да ја држат Чеченија, а пак чеченците се радикални исламисти кои имаат прогласено џихад против Русија. Слушам дека Русија многу исламисти чеченци ликвидирала и дека за десеттина година Чеченија ќе биде мирна руска колонија.

Офф топик: Доку е и албанско презиме/име, така што еве уште еден доказ дека албанците потекнуваат од Кавказот :)

И Русите имаат вина оти сакаат да ја држат Чеченија, а пак чеченците се радикални исламисти кои имаат прогласено џихад против Русија. Слушам дека Русија многу исламисти чеченци ликвидирала и дека за десеттина година Чеченија ќе биде мирна руска колонија.
Типот е полурус (мајка му е Русинка). Се викал Александар Тихомиров до 1997 година кога преминува во ислам и станува Саид Бурјачки. Бурјачки од републкиа Бурјатија, од каде што е татко му.
http://english.ruvr.ru/rtvideo/2010/03/06/video_5088936.html

Слушам дека Русија многу исламисти чеченци ликвидирала и дека за десеттина година Чеченија ќе биде мирна руска колонија.

А ти пак мислиш дека дури Русија сака Чеченија да биди дел од неа, Чеченија ке се дели?? Ма дајј бре како прво немаат толку луѓе за да им се спротистават и ај то да изоставиме, можи Чеченците да му се силат на некои други послаби земји ама на Русија не и тоа сите го знаат ама некои едноставно не можат да се помират со тоа. И гледам слика горе убиен руски војник- па знаеш дека за тој војник Русите во истата акција убила 20 пати повеќе Чеченци.

Rusija: Ubijen lider islamista

25. mart 2010. | 09:30 | Izvor: FoNet, Tanjug Moskva -- Rusko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u području severnog Kavkaza ubijen Anzor Astemirov, navodino jedan od lidera islamističke pobune.

Astemirov je ubijen juče u Nalčiku, prestonici ruske autonomne republike Kabardino-Balkarija koja se graniči Čečenijom, u "razmeni vatre" sa ruskim federalnim snaga pri pokušaju da ga uhapse posle rutinske kontrole dokumenta na kontrolnom punktu, prenela je agencija Rojters.

Русиве не се заебаваат... не се ко Американците, да не можат еден лидер 10 години да го фатат...

А пази, само што ќе станат лидери ги убиваат...:vozbud:

Сеа ќе нема избор на конкурсот на лидери........епа сеаааа тое

Сеа ќе нема избор на конкурсот на лидери........епа сеаааа тое
Како ќе има избор...
Само што ќе постават некој лидер, веднаш го убиваат.....т.е. за неколку дена...
Многу е лошо да си лидер на терор. организација во Чеченија...:pos2:

После ова што и се случи на Москва денес не ми се верува дека муџахединов ќе остане жив. Односно прашање е за колку дена ќе биде пронајден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom