ACER
=Сандокан=
- Член од
- 14 мај 2008
- Мислења
- 193
- Поени од реакции
- 7
Ако имаш ј***а оди и ти земи пушка
Не сум рекол дека сакам да гинат руси но тоа наскоро „ќе“ е идно време кое може само да се сака или претпоставува - ништо повеќе.
Оди зборувај со организацијата на руските мајки и потоа коментирај.
Загинуваат лидери на тие организации бидејќи тие се на првите борбени линии додека кај русите на боиштата се испраќаат 90% селско население а мамините и татините градски синови на телевизија ја гледаат борбата а да не зборувам за нивните лидери кои ја следат војната од Флорида, Кипар, палма де мајорка....
Како прво јас не реков дека ке земам туку ти се силиш многу и ако имаш ти ЈАЈЦА оди и спротистави им се на русите, а то дека не сакаш да гинат руси кажвај му го на друг не мене, друго ЛИДЕР на некој организација не смее да е на прв ред оти тоа е нејранливо место а лидерот е мозокот на организацијата и не смее прв да биде убиен, ама кога ке си фатиш со Спецназ работа ќе ти го кркнат ножо ако сакаш биди и во последната борбена линија. и предлог од мене земи смени си го никот оти не ти одговара тебе. А за тоа испраќале селско население 90% русите то да му пишиш порака на Саакашвили и ќе ти кажи дали е точно или не.