- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
:tv::tv::tv:Не треба многу. Доволно е и најмало количество.
си испуштил некои работи у животот ...
доста ни кажуваш прикаски ти се молам :jaj:
:tv::tv::tv:Не треба многу. Доволно е и најмало количество.
Сакаш да кажеш дека тоа што го кажувам се прикаски? И со тоа што "сум испуштил многу работи во животот" сакаш да кажеш демек сум го испуштил искуството да пробам дрога??? не сваќам за кои работи зборуваш... И колку за информација брат... Ако мислиш дека животот е прикаска време е да се разбудиш и да ја затвориш сликовницата во која сите на крајот среќно си живееја.:tv::tv::tv:
си испуштил некои работи у животот ...
доста ни кажуваш прикаски ти се молам :jaj:
швајцарски чај на балкански начин -Сакаш да кажеш дека тоа што го кажувам се прикаски? И со тоа што "сум испуштил многу работи во животот" сакаш да кажеш демек сум го испуштил искуството да пробам дрога??? не сваќам за кои работи зборуваш... И колку за информација брат... Ако мислиш дека животот е прикаска време е да се разбудиш и да ја затвориш сликовницата во која сите на крајот среќно си живееја.
за нешто да кажуваш како се прави, како влијае итн треба да имаш искуство со тоа за да можеш да солиш памет ...Сакаш да кажеш дека тоа што го кажувам се прикаски? И со тоа што "сум испуштил многу работи во животот" сакаш да кажеш демек сум го испуштил искуството да пробам дрога??? не сваќам за кои работи зборуваш... И колку за информација брат... Ако мислиш дека животот е прикаска време е да се разбудиш и да ја затвориш сликовницата во која сите на крајот среќно си живееја.
Не можеш да кажеш дека немал искуство некој кој не го познаваш.за нешто да кажуваш како се прави, како влијае итн треба да имаш искуство со тоа за да можеш да солиш памет ...
твоите постови алудираат на тоа дека поима немаш шо збориш ..
тоа шо не сваќаш за шо зборам пак е твој проблем ..
а што мислам јас за животот е пак моја работа ...
онака да ти доловам некои работи ..
животот треба да се изживее и искуси се во него за да на крај во смртната постела можеш да речеш Живеев!
секој на свој начин, на начин на кој ќе биде среќен! :wink:
поздрав пријателе :smir:
можам да кажам од начинот на кој „солиш памет“Не можеш да кажеш дека немал искуство некој кој не го познаваш.
А ако сакаш ти искусувај и дрогарај се и пробувај БУКВАЛНО СЕ. ако толку ја сакаш смртната постела:smir:
Ок де за тебе нека бидат бабарога...и јас не солев памет на никого.....Ако се чувствуваш толку безбеден во денешниов свет и ако мислиш дека се е така розево.. за себе си мислиш. поззможам да кажам од начинот на кој „солиш памет“
не реков дека е добро да се дрогираш ... но добро е да знаеш шо правиш ...
постови од типот ќе умреш, се станува зависен од многу малце, ставале дрога по локали во цигари и такви работи се нешто како баба рога во детството ...
А ти дека нема да пробаш се во животот ќе живееш 1245 години. Така?Не можеш да кажеш дека немал искуство некој кој не го познаваш.
А ако сакаш ти искусувај и дрогарај се и пробувај БУКВАЛНО СЕ. ако толку ја сакаш смртната постела:smir:
Како се чуствуваш ти небезбедно? Од секаде гледаш закани дека некој дрога ќе ти стави во сокчето? Или?Ок де за тебе нека бидат бабарога...и јас не солев памет на никого.....Ако се чувствуваш толку безбеден во денешниов свет и ако мислиш дека се е така розево.. за себе си мислиш. позз
A колку годиње имаш ти 13? Згрешка, мислења биле не обрнав внимание. Еве еден совет: Кога ќе си легнат сите, ти искрадни се и излези во град изнадиши се ваздух, запознај луѓе, сапознај састојци, алкалоиди итн. Потоа врати се, земај тастатурата под руките итн....Не можеш да кажеш дека немал искуство некој кој не го познаваш.
A колку годиње имаш ти 13? Згрешка, мислења биле не обрнав внимание. Еве еден совет: Кога ќе си легнат сите, ти искрадни се и излези во град изнадиши се ваздух, запознај луѓе, сапознај састојци, алкалоиди итн. Потоа врати се, земај тастатурата под руките итн....
gi znam mnogu ubavo drogite i nivnite dejsvia + imam kniga doma koja mi e napamet naucena i ne treba ti da mi solis um
za vtoroto citirano
neznam kade go ima kade go nema ti kazav deka se imaat skiano pred mene i do sega mi nemaat staveno barem taka misam iako mzoe drogiran ti izgledam hahahaha
p.s nemoj da me svatis pogresno koga pisev deka se imam drzeno toa bile onaka sedenki vazno sum bil vo nivniot krug,sekade ima narkomani
aaa znaci koga mene me citiras mislis na ateist ,cuden si.Не ти се обраќав тебе ...
Мулти-цитат =)) си слушнал за ова :uvo:aaa znaci koga mene me citiras mislis na ateist ,cuden si.
bar kazi da gi znam tvojte finti da znam vo koj film go ima