СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Добра е бе , ипак 4 бесмртњаци против 941923491239 ботови го руши малце филигот.
:pos2: со пиратска ли сакаш да играш на официјални сервери?ок пробаше некој мултиплеер? јас се регистрирав ама ми бара код па внесов од оној што го добив преку маил ама вели инвалид што е работава? или можеби треба да се стави истиот код шо го бара пред инсталација?
Истина!!Тоа што не пишува е добро нешто, значи се утепува од играње.
хмммм... Ерт паметно од тебе ама бугариве на замунда во коментарите под торентот пишуваат за онлајн плеј па затоа пишав...:pos2: со пиратска ли сакаш да играш на официјални сервери?
ок пробаше некој мултиплеер? јас се регистрирав ама ми бара код па внесов од оној што го добив преку маил ама вели инвалид што е работава? или можеби треба да се стави истиот код шо го бара пред инсталација?
Катастрофа направиле, пукаш во метален предмет и излегува чад како да си фрлил димна бомба,Добро, бидете фини и кажете, дали нивоата со снег ви блештат?
Значи, не е игриво кај мене, претерале со HDR ефектите, поготово кога го возев џипот до паднатиот сателит...чадот блештеше и ништо не гледав пред мене, снегот блешти...
А и приметив и на low и на high сетинзи е исти курац, не знам што е проблемот?
Би требало да ја тера, само процесорот ме загрижува...другото е топ.Пишете успат на шо конфигурации играте, да знам дали да ја симнуем.
да не биде за дџабе нет да трошам.
Ја иам Dual CPU E2180 2.0, MSI 250GTS и 3GB ram.
Да не ти е слаба конфигурацијата?Ја исталирам и неможам да мрдам со глушецот нон стоп ми гледа во облаци :smee:. До кракот ќе да е? Имате вие некој вакви провлеми?
Од арена, него има торент за хбох гледам само НТСЦ има а ПАЛ некој да не сретналБи требало да ја тера, само процесорот ме загрижува...другото е топ.
Да не ти е слаба конфигурацијата?
Јас ја имам од замунда верзијата, нема вакви проблеми...